Search

Ανακοίνωσε Γκαϊδατζή και το νέο τεχνικό επιτελείο σε πρώτη ομάδα & ακαδημίες ο Εθνικός!

Τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ σε πρώτη ομάδα και ακαδημίες τη νέα σεζόν, αλλά και την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Όσο για τη μεταγραφή αυτή δεν είναι άλλη από τον επιθετικό Νίκο Γκαϊδατζή που μετά από τις Δόξα Δράμας και Προοδευτική επιστρέφει στον Εθνικό και αλαμβανεί και πόστο στις ακαδημίες!

Προπονητής στην πρώτη ομάδα όπως ήταν αναμενόμενο παραμένει ο Σάκης Παπαράδης, ο οποίος όμως τη νέα αγωνιστική χρονιά θα επομιστεί και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες. Άμεσος συνεργάτης του κ. Παπαράδη όπως σας είχε ενημερώσει το SportsAddict, θα είναι ο Μιχάλης Φλώρος ο οποίος θα αναλάβει επίσης πόστο στις ακαδημίες.

Προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Αλέκος Τσίπτσιος, ενώ προπονητής της Κ20 του Εθνικού θα είναι ο έμπειρος μέχρι πρότινος κόουτς του ΑΛΕΞ Βαγγέλης Καραπαναγιώτης που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Σαριανίδη ο οποίος πλέον θα είναι ο εκτελεστικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Νέο μέλος στις ακαδημίες της ομάδας ο Κώστας Σταυρουλάκης που μετακομίζει από τον ΑΟ Μαΐστρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Εθνικός ανακοινώνει την σύνθεση του τεχνικού επιτελείου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Εκτελεστικός διευθυντής :
Σαριαννίδης Γεώργιος

Προπονητές Α’ Ομάδος :
Παπαράδης Αθανάσιος
Φλώρος Μιχαήλ
Tσίπτσιος Αλέκος (Τ)

Προπονητής Β’ Ομάδος :
Καραπαναγιώτης Ευάγγελος

Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας :
Παπαράδης Αθανάσιος

Προπονητές Ακαδημίας :
Πιτιακούδης Κωνσταντίνος
Ρεμπούτζιας Θεόδωρος
Αγοράκης Χρήστος
Γιαννουλάκης Θεολόγος
Φλώρος Μιχαήλ
Φυσέκης Ιωάννης
Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος
Σωτηρίου Κωνσταντίνος
Γκαιδατζής Νικόλαος
Τσίπτσιος Αλέκος (Τ)

 

Share it