Search

Οριστική η απόφαση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού να μην κατέβει στην Γ’ Εθνική! Το κάλεσμα στον κόσμο(+pic)

Με κάθε επισημότητα προχώρησε στην ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της Κομοτηνής ο Ερασιτέχνης Πανθρακικός, που με σχετικό φυλλάδιο που μοίρασε γνωστοποίησε τους λόγους της απόφασης τους να μην κατέβει το τμήμα στην Γ’ Εθνική κατηγορία, συνεχίζοντας παράλληλα την παρουσία της στο ερασιτεχνικό της ΕΠΣ Θράκης.

Παράλληλα κάλεσε τους φίλους του ιστορικού σωματείου της Κομοτηνής να βρεθούν στο πλευρό του ερασιτέχνη στον αγώνα ο Πανθρακικός να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες καθαρός και υγιείς.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού, με ένα μεγάλο ορθογραφικό λάθος οπού μάλιστα είναι και με κεφαλαία! , αναφέρει:

ΠΡΟΣ: το Φίλαθλο κόσμο της Κομοτηνής – Φίλους Πανθρακικού

Ενημερώνουμε τον κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο – και τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΑΣ, ότι ως ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ «ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ», από την περασμένη χρονιά έχουμε «κατεβάσει» ομάδα στο Β’ Πρωτάθλημα της ΕΠΣ την οποία απαρτίζουν – αγωνίζονται παιδιά από την ακαδημία μας.

Τελευταία «ακούγεται» ότι ο ερασιτέχνης θα κατεβάσει ομάδα, στη θέση της ΠΑΕ, στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η αλήθεια είναι θα το θέλαμε και εμείς, όμως οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες και οι «χορηγοί» σπανίζουν. Σεβόμενοι την ιστορία του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ μας που είναι «βαρύ» όνομα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Θράκης μας τολμάμε να ανακοινώσουμε ότι δεν μπορούμε να κατεβάσουμε ομάδα, ανάλογη της ιστορίας της ομάδας μας.

Πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα με την ομάδα που ήδη έχουμε να κάνουμε ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ και σιγά σιγά με αργά αλλά σταθερά βήματα ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ μας να ξανά – γράψει ιστορία.

Απευθύνουμε το κάλεσμα και ΘΕΛΟΥΜΕ όλους τους ΦΙΛΟΥΣ (ακόμη και τους πικραμένους) δίπλα μας, κοντά μας.

Από 1 Ιουλίου 2017 θα κυκλοφορήσουν ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, η ενδεικτική τιμή είναι 15 ευρώ και θα μπορούν οι κάτοχοι να παρακολουθούν τους αγώνες στην έδρα μας (έχει γίνει αίτηση προς το ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ να μας παραχωρηθεί το ΔΑΚ, που τόσα χρόνια είναι το σπίτι του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ μας).

Θέλουμε να έχουμε κοντά μας όλη την πόλη, για την ομάδα της πόλης μας, την ομάδα της καρδιάς μας. Πάμε όλοι μαζί να ξανά κάνουμε πράξη το σύνθημα «ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ»…!

Σας ενημερώνουμε – καλούμε στη συγκέντρωση που θα κάνουμε για να λυθούν όλες οι απορίες για την πορεία του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα της Ομοσπονδίας επαγγελματιών Ροδόπης (Σοφ. Κομνηνού 13).

Από το Δ.Σ. του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ

Share it