Search

Το άνοιγμα-κάλεσμα της ΠΑΕ Ξάνθη στις Γυναίκες και η μείωση ρεκόρ των διαρκείας για αυτές!

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην ΠΑΕ Ξάνθη, με ιδιαίτερα σημαντική μείωση των τιμών σε όλες τις θύρες(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η πιο μεγάλη όμως μείωση και ξάφνιασε ευχάριστα ήταν αναμφίβολα η κίνηση της ΠΑΕ να “κατεδαφίσει” τις τιμές όσον αφορά το γυναικείο φύλο, μια και βλέπετε μέχρι πέρσι τα διαρκείας της ξανθιώτικης ομάδας δεν είχαν διαχωρισμό  σε άντρες και γυναίκες με την τιμή να είναι κοινή όμως φέτος η ΠΑΕ επέλεξε να δώσει περισσότερα κίνητρα σε μια πλήρης οικογένεια να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες της Θρακιώτικης ομάδας.

Είναι άξιο αναφοράς πως για παράδειγμα πέρσι το εισιτήριο διαρκείας για ενήλικες κυμαίνονταν  απο 120 και 135 μέχρι και 240 στην θύρα των επισήμων, εν αντιθέσει με φέτος που πέρα απο την μείωση στους άντρες με τις τιμές να ξεκινούν απο τα 80 και τα 100 και να φτάνουν τα 200 στην θύρα των επισήμων, και την ελαφρύ αλλά σημαντική πτώση στα Παιδικά απο 45 πέρσι σε 30 φέτος σε όλες τις θύρες.

Η πτώση “ρεκόρ” όμως που ξεπερνά το 50% και μάλιστα πολύ είναι αυτή στις Γυναίκες, σκεφτείτε πως πέρσι για να πάρει διαρκείας μια Γυναίκα έπρεπε να καταβάλει απο 120 και 135 ευρώ μέχρι και 200 για την θύρα των επισήμων εν αντιθέσει με φέτος οπού η ΠΑΕ έριξε εντυπωσιακά τις τιμές για αυτές φέτος καθώς μια γυναίκα που θέλει να προμηθευτεί το διαρκείας της χρειάζεται να καταβάλει 40  ευρώ για τις θύρες Α’, Γ’ και Α1, 50 ευρώ στην θύρα Α1(οικογενειακή) και 120 ευρώ για την θύρα των επισήμων.

Η διαφορά είναι πραγματικά εντυπωσιακή, ας δούμε όμως ένα παράδειγμα για να φανεί ακόμη περισσότερο η εντυπωσιακή μείωση που επέλεξε φέτος η ΠΑΕ να τραβήξει τον κόσμο της Ξάνθης αλλά και τις οικογένειες ξανά στο γήπεδο. Αν πέρσι πήγαινε μια τετραμελής οικογένεια(με δύο παιδιά κάτω των 14) στο γήπεδο και ήθελε να προμηθευτεί τέσσερα διαρκείας για την οικογενειακή εξέδρα θα έπρεπε να καταβάλει 285 ευρώ ενώ φέτος 180 ευρώ!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ 

Share it