Search

Πρωταθλητές Ελλάδας για το 2017 οι εκπαιδευτικοί της Άρτας! (photos)

Η Άρτα ήταν τελικά η ομάδα που σήκωσε το κύπελλο στα 20α Ακριτίδεια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εκπαιδευτικών που φέτος διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη.

Οι εκπαιδευτικοί της Άρτας αφού νίκησαν το Σάββατο με 3-2 τη Φλώρινα/Καστοριά στα ημιτελικά, το πρωί της Κυριακής επικράτησαν 2-0 της Αιτωλοακαρνανίας στο γήπεδο «Μάρινος Δαστερίδης» του ΑΟ Καππαδοκών και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας.

Το σκορ για τους Ηπειρώτες άνοιξε ο Μπαγιώργας στο α’ ημίχρονο και ο Γεωργίου με πέναλτι 5 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο παίκτης της Αιωλο/νίας Σακαρέλης. Πριν το δεύτερο τέρμα των νικητών, οι τυπικά φιλοξενούμενοι στον τελικό έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Γεροδήμο.

Πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχθηκαν οι Γεωργίου (Άρτα) και Πηλιχός (Χαλκίδα) με 5 γκολ, ενώ στην 3η θέση τερμάτισαν τα Ιωάννινα παίρνωντας άνευ αγώνα τη νίκη στον μικρό τελικό, κόντρα στην Φλώρινα/Καστοριά που δεν αγωνίστηκε.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους αγωνίστηκαν όλες αυτές τις ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, καθώς οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές και γι’ αυτό οι διαιτητές πραγματοποίησαν στον τελικό από ένα cool break σε κάθε ημίχρονο.

Συνθέσεις:

Άρτα: Γεροδήμος, Άλπος, Πρίσκας, Παππάς, Παπαϊωάννου, Μαργώνης, Ρακόπουλος, Γεωργίου, Παπαχρήστος, Νίκου, Μπαγιώργας.
Στον πάγκο ήταν οι: Φαρδέλλας, Παπαθανασίου, Μπάφας, Φερεντίνος, Βασιλάς, Πατρόζος, Γκορόγιας.

Αιτολοακαρνανία: Φωτόπουλος, Μπούρος, Κακογιάννης, Ρόκκος Α., Σακαρέλης, Ευθυμίου, Λιανός, Δελαπόρτας, Καβαλάρης, Σιμάκης.
Στον πάγκο ήταν οι: Τραγουδαράς Δ., Τραγουδαράς Μ., Ρόκκος Κ., Χουλιάρας, Σταμάτης, Σαπαλούρας, Γκλεζάκης.

Διαιτητής: Κυριαζίδης – Βοηθοί: Στρατούδης Ι., Βασιλόπουλος

Δείτε φωτογραφίες:

Share it