Search

Ξανά στα χρώματα του Άρη Πετεινού ο Βασίλης Τοροσίδης στην φιλική ματσάρα Πετεινού και Διομήδειας για τα “Αλεκτώρια”!

Την ευκαιρία να φορέσει ξανά την φανέλα του αγαπημένου του Άρη Πετεινού είχε ο ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Βασίλης Τοροσίδης που επέστρεψε για λίγες μέρες στην γενέτειρα του και δεν έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί με καλούς του φίλους. Θυμίζουμε πως ο διεθνής αμυντικός ήταν στην Ξάνθη και πρίν λίγες μέρες για τον γάμο του αδερφού του Κώστα(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Πιο συγκεκριμένα ο Τοροσίδης αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Πετεινού στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα “Αλεκτώρια 2017” μεταξύ των Παλαιμάχων του Άρη Πετεινού και αυτών του Απόλλων Διομήδειας, ενώ πέρα απο τον Βασίλη αρκετοί ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κάνοντας ακόμη πιο δυνατό το ματς.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα αναδείχτηκαν ισόπαλες με 5-5, με τον οικοδεσπότη Άρη Πετεινού να είναι ο μεγάλος νικητής στην διαδικασία των πέναλτι με τον Χρήστο Κατσαρό να πιάνει δύο εκτελέσεις και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με 5-3.

Στην κανονική διάρκεια για την ομάδα του Πετεινού τέσσερα τέρματα σκόραρε ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας Τάσος Νεοφυτίδης, παίρνοντας δύο ασίστ απο τον Τοροσίδη και δύο απο τον Κυράπογλου, ενώ ένα γκολ σκόραρε και ο Τοροσίδης μετά απο ωραία πάσα του Κυράπογλου.

Απο πλευράς Διομήδειας τρία τέρματα πέτυχε ο Λάζαρος Πουτακίδης και δύο ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του Πετεινού Κώστας Μπουρλόγλου.

Στην διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Πετεινού ήταν εύστοχη και στα πέντε χτυπήματα των Νεοφυτίδη, Αποστολίδη, Τοροσίδης, Κοσμλιδ και Κυράπογλου, ενώ απο πλευράς Διομήδειας εύστοχοι  ήταν οι Χατζηβασιλείου, Λεοντίδης, Πουτακίδης Λ. ενώ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χρήστο Κατσαρό οι Τουρατζίδης και Σαχπατζίδης.

Για την ομάδα του Άρη Πετεινού αγωνίστηκαν οι: Τζελέπης(τερματοφύλακας, πρώτο ημίχρονο), Κατσαρός(τερματοφύλακας, δεύτερο ημίχρονο), Δαηλίδης Π., Δαηλίδης Μ., Τσεπνόγλου, Κοσμίδης Σ., Παραστατίδης, Δημητρόγλου, Τοροσίδης Μ., Κυράπογλου, Κοσμίδης Μ., Λαβτζής, Τσεπνόγλου, Νεοφυτίδης Τ., Τοροσίδης Β.

Για την ομάδα του Απόλλων Διομήδειας αγωνίστηκαν οι: Μαυρίδης Ν.(τερματοφύλακας, πρώτο ημίχρονο), Τζελέπης(τερματοφύλακας, δεύτερο ημίχρονο), Τουρατζίδης Στ., Τουρατζίδης Δ., Λεοντίδης, Χατζηβασιλείου, Χατζηδημητρίου, Σπυριδόπουλος, Σαχπατζίδης, Μπουρλόγλου, Πουτακίδης Γ., Πουτακίδης Λ., Νεοφυτίδης Δ., Δελής

Share it