Search

«ΝΑΙ» από όλες τις ενώσεις της Θράκης για τις αλλαγές της ΕΠΟ! Τι πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον Καραβασίλη για να μην… κλείσει το μαγαζί!

Παρά τους φόβους που μπορεί να υπήρχαν, εντέλει πέρασαν οι τροποποιήσεις στο Καταστατικό της ΕΠΟ που πρότεινε η FIFA στην σημερινή (30/6) Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, παρουσία εκπροσώπων των διεθνών Συνομοσπονδιών.  Με 149 “ΝΑΙ” ανάμεσα τους και αυτά των ενώσεων της Θράκης και μόλις 32 “ΟΧΙ”, πέρασαν οι αλλαγές, αφού απαιτούνταν τα 3/4 των ψήφων, κάτι που εντέλει συνέβη.

Όπως αναφέρει το sport24.gr Δέκα ΕΠΣ ψήφισαν κατά, ενώ η Μεσσηνία είχε διάσπαση στις ψήφους τις. Από ‘κει και πέρα, όλες οι ομάδες της Super League ψήφισαν ΝΑΙ, το ίδιο και οι εκπρόσωποι της Football League, όπως φυσικά και η πλειοψηφία των Ενώσεων που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση.

“ΟΧΙ” ψήφισαν η Δυτική Αττική, η Εύβοια, η Ηλεία, το Ηράκλειο, η Καρδίτσα, η Κέρκυρα, η Κεφαλληνία-Ιθάκη, η Λακωνία, το Λασίθι, η Μεσσηνία είπε “ΟΧΙ” με ψήφους 2-1 (“ΝΑΙ” είπε ο κ. Τουρλομούσης) και ο Πειραιάς. Έτσι, λοιπόν, με βάση την πλειοψηφία έγινε δεκτή η τροποποίηση του Καταστατικού.

Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για να διενεργηθούν εκλογές στο τέλος του Ιουλίου, προκειμένου να υπάρξει αιρετή διοίκηση στην ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί η θητεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

“Με τις τροποποιήσεις το μόνο που διαφωνώ είναι αυτό που είπε και ο κ. Γραμμένος. Επισημαίνω κάτι άλλο. Πρέπει να τεθεί οικονομικό θέμα και να μπει στη διάταξη για διανομή εσόδων από ΕΠΟ προς ΕΠΣ. Πρέπει να γίνει διότι αλλιώς θα… κλείσει το μαγαζί”.

Share it