Search

Στην αντεπίθεση η Δόξας Δράμας και οι άλλοι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής που θέλουν άνοδο στην Fotball League!

Μετά την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας και την άνοδο των τεσσάρων πρωταθλητών των ομίλων της Γ’ Εθνικής, με κοινή ανακοίνωσή τους οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, ΑΟ Χαλκίς και Ιωνικός, ζήτησαν τη διεξαγωγή της Football League τη νέα σεζόν σε δύο ομίλους έτσι ώστε να ανέβουν και αυτοί παρότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο τους στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

ΑΟ Χαλκiς / AC Chalkis
Α.Ε. Καραϊσκάκης
DOXA DRAMAS F.C.
Ionikos FC / Ιωνικός ΑΟ

«Λίγες ώρες πριν τη συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) διαρρέουν διάφορες πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να γίνουν δύο όμιλοι στη Β’ Εθνική Κατηγορία (Πρωτάθλημα Football League) γιατί έτσι θέλουν κάποιοι που πιστεύουν ότι είναι ακόμη ισχυροί της παράγκας του ποδοσφαίρου.

Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το δελτίο τύπου πιστεύουμε ότι :

1. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

2. Στο πρωτάθλημα των επαγγελματικών κατηγοριών χρειάζεται να συμμετέχουν υγιείς από κάθε άποψη Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες.

3. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δε μπορεί να είναι ένας κλειστός όμιλος –μία παρέα αλλά μία διοργάνωση που θα αγκαλιάζει όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Επικράτειας δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους φιλάθλους να το παρακολουθούν.

4. Η λειτουργία της Β’ Εθνικής σε δύο ομίλους ρίχνει το κόστος λειτουργίας των Α.Α.Ε. (μειώνονται οι μετακινήσεις) και δημιουργεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον προσέλευσης χορηγών.

Εμείς που υπογράφουμε αυτό το Δελτίο Τύπου καλούμε όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο και το βλέπει ως μία κοινωνική δραστηριότητα που αγκαλιάζει τον κόσμο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Εμείς είμαστε εδώ περιμένοντας να κρίνουμε ανάλογα».

Share it