Search

Betarades.gr: Η κορυφαία online εφημερίδα για το στοίχημα στην Ελλάδα

Αν ψάχνετε την κορυφαία ιστοσελίδα σχετικά με την ενημέρωση γύρω από το στοίχημα και ένα site το οποίο προσφέρει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας παίκτης πριν στοιχηματίσει, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το www.betarades.gr!

Η ομάδα που στελεχώνει το Betarades.gr διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του online gambling και εργάζεται σκληρά καθημερινά προκειμένου να παρέχει στον Έλληνα παίκτη ένα προϊόν διεθνών προδιαγραφών. Καλύτερη απόδειξη για αυτό δε θα μπορούσε να αποτελέσει άλλη από τη βράβευσή του από τα IGB Awards, τον επίσημο φορέα του gaming, ως το καλύτερο ξενόγλωσσο (μη αγγλόφωνο) site το 2016.

Όπως συμβαίνει σε κάθε ιστότοπο που ασχολείται με το στοίχημα και σέβεται τον εαυτό του, πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζουν τα προγνωστικά αγώνων. Προτάσεις για πλήθος αθλημάτων δημοσιεύονται σε καθημερινή βάση, έπειτα από ενδελεχή ανάλυση και έρευνα των έμπειρων tipsters. Φυσικά, το ποδόσφαιρο αποτελεί τη “ναυαρχίδα” του site, έχετε, όμως, από εκεί και πέρα τη δυνατότητα να βρίσκετε προβλέψεις και για πολλά ακόμη αθλήματα, όπως το μπάσκετ, το τένις, το χάντμπολ, το βόλεϊ, το χόκεϊ, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το μπέιζμπολ και τη Φόρμουλα 1! Πέρα από τις pregame προτάσεις, τις ημέρες με έντονη στοιχηματική δράση προσφέρονται και προγνωστικά live betting, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για μεγαλύτερα και γρηγορότερα κέρδη!

Ενημέρωση για 50+ πρωταθλήματα!

Πέρα από τα προγνωστικά, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται από τη δημοσιογραφική ομάδα για περισσότερα από 50 πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο μέσω των previews που δημοσιεύονται για τους αγώνες της κάθε ημέρας, να βρίσκει το ρεπορτάζ της κάθε ομάδας ξεχωριστά, τις απουσίες και τις πιθανές ενδεκάδες. Ξεχωριστή, ιδιαίτερα χρήσιμη κατηγορία, συνιστούν τα αναλυτικά στατιστικά, με τη φόρμα των ομάδων, τις επιδόσεις τους εντός και εκτός έδρας, τα γκολ που πετυχαίνουν ανά αγώνα, τη θέση τους στη βαθμολογία και πολλά ακόμη στοιχεία, τα οποία σας επιτρέπουν να σχηματίσετε μία σφαιρική εικόνα γύρω από κάθε παιχνίδι στο οποίο επιθυμείτε να στοιχηματίσετε!

Αυτό που έχει επιτρέψει στο Betarades.gr να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό είναι το μοναδικό και καινοτόμο προϊόν που προσφέρει, με σεβασμό, πάντα στις ανάγκες του Έλληνα παίκτη. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε το κορυφαίο κουπόνι στοιχήματος που “κυκλοφορεί” στο ελληνικό διαδίκτυο, το οποίο, πέρα από τους κωδικούς και τις ώρες έναρξης των αγώνων, σας ενημερώνει για την εξέλιξη του κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς σας, επίσης, τη δυνατότητα να ειδοποιήστε ηχητικά γα κάθε γκολ ή σημαντικό γεγονός, εφόσον το προσθέσετε στη λίστα “τα παιχνίδια μου”.

Πολύ σημαντικό κομμάτι του site αποτελεί, πέρα από κάθε αμφιβολία, το Live Chat, το οποίο θα το βρείτε στη δεξιά στήλη. Εκεί, 24 ώρες το 24ωρο οι άνθρωποι του Betarades.gr ανταλλάσσουν απόψεις και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή προκειμένου να λύσουν οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα προκύψει στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας. Εξαιρετική είναι, δε, και η εξυπηρέτηση πελατών, καθώς για οποιαδήποτε ερώτηση, επισήμανση και απορία, είτε αφορά στην online εταιρεία που στοιχηματίζετε, είτε κάποια ιδέα που θέλετε να αναπτύξετε για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου, το support του Betarades είναι online ανά πάσα στιγμή για να προσφέρει απαντήσεις.

Μοναδικός “οδηγός” μεταγραφών

Η ενημέρωση δε σταματάει εδώ! Οι κορυφαίες στοιχηματκές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, καθώς και οι προσφορές τους, παρουσιάζονται αναλυτικά, προκειμένου να καταλήξετε στην καλύτερη για εσάς επιλογή. Άρθρα για το χώρο του στοιχήματος, των καζίνο και του πόκερ αναρτώνται καθημερινά για να μη χάνετε καμία από τις εξελίξεις, ενώ – κάτι που αναζητούν όλοι οι φίλοι του αθλητισμού ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο – μπορείτε να βρείτε έναν πληρέστατο “οδηγό” μεταγραφών! Όλες οι “κινήσεις” στο μεταγραφικό “παζάρι” τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα κυριότερα πρωταθλήματα του εξωτερικού (πχ Πρέμερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβισιόν, Μπουντεσλίγκα) “σκανάρονται” καθημερινά και τις έχετε στο “πιάτο” σας!

Share it