Search

Και επίσημα παίκτης της Ξάνθης ο νεότερος κίπερ που έπαιξε στην Super League Γιώργος Τζελέπης!

Ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Κομοτηναίου γκολκίπερ Γιώργου Τζελέπη στην ομάδα της Ξάνθης, με τους ξανθιώτες να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του.

Ο Τζελέπης βέβαια θυμίζουμε πως απο τον Μάρτιο κιόλας μετείχε στις προπονήσεις της ξανθιώτικης ομάδας, έχοντας μείνει ελεύθερος απο τον Πανθρακικό μετά την αποχώρηση της ομάδας της Κομοτηνής απο την Football League.

Ο γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου του 1999 Τζελέπης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ξάνθης και πλέον θα φορά την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Ο Τζελέπης αποτελεί τον νεότερο τερματοφύλακα που έχει αγωνιστεί στην Super League, στον αγώνα με την ΑΕΚ, στις 14 Μαρτίου του 2016,  σπάζοντας μια σειρά από ρεκόρ με σημαντικότερο αυτό του μικρότερου σε ηλικία παίκτη που έχει αγωνιστεί σε αναμέτρηση του μεγάλου επαγγελματικού μας πρωταθλήματος, να ανήκει στην ομάδα της Ξάνθης.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: “Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζελέπη.”

Share it