Search

“Απορροφά” τις Ελπίδες Ξάνθης ο Αστέρας Μαγικού! Νέος προπονητής ο Άγγελος Γιοβανόπουλος

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τις Ελπίδες Ξάνθης, που μετά απο απόφαση της διοίκησης του συλλόγου αποφασίστηκε το αντρικό τμήμα του συλλόγου να μην μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης τη νέα αγωνιστική σαιζόν.

Ωστόσο τα παιδιά της ομάδας δεν θα μείνουν ξεκρέμαστα καθώς μεγάλος αριθμός των παιδιών θα ανέβουν μαζί με τον προπονητή τους, Άγγελο Γιοβανόπουλο, κατηγορία μια και ο γνωστός γυμναστής συμφώνησε και θα κάθεται τη νέα χρονιά στον πάγκο του Αστέρα Μαγικού οπού θα τον ακολουθήσουν και οι παίκτες της ομάδας.

Όπως σας ανέφερε εξ’ αρχής το Sportsaddict η ομάδα των Ελπίδων μετά απο επαφές που είχε με τους ιθύνοντες του Αστέρα Μαγικού ήρθαν σε συμφωνία για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να μην χαθούν και να μπορέσουν να συνεχίσουν να βγάζουν μέρος του ταλέντου τους στο γήπεδο, όπως κάνουν την τελευταία τριετία με το τμήμα που μετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ  ενώ μην ξεχνάμε πως πέρσι τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Ο Άγγελος Γιοβανόπουλος θα έχει μαζί του στην άκρη του πάγκου του Αστέρα Μαγικού τον παίκτη-προπονητή στο τελευταίο κομμάτι της περσινής χρονιάς για τον Αστέρα, Φάνη Τσουβαλίδη. Ενώ τις προσεχείς μέρες θα γίνει και το σχετικό ξεκαθάρισμα του ρόστερ,

Share it