Search

Αποχαιρέτησε Καλαντζή και Καναρά ο ΓΑΣ Κομοτηνή!

Παρελθόν αποτελούν απο τον ΓΑΣ Κομοτηνής οι Μάρκος Καλαντζής και Γιώργος Καναράς που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αποχαιρέτησαν την ομάδα της Κομοτηνής στην οποία αγωνίστηκαν για 4 χρόνια ο Καλαντζής και για έναν χρόνο ο Καναράς.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Χθες βράδυ η διοίκηση και οι παίκτες της ομάδας μας, αποχαιρέτησαν δύο συμπαίκτες τους οι οποίοι δε θα βρίσκονται του χρόνου στο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Δύο εξαιρετικά παιδιά, καλοί παίκτες αλλά και καλοί συμπαίκτες, ο Μάρκος Καλαντζής και ο Γιώργος Καναράς, ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και του χρόνου θα αγωνίζονται ο πρώτος στο Ηράκλειο κ ο δεύτερος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάρκος Καλαντζής ήρθε στο ΓΑΣ πριν 4 χρόνια, αγωνίστηκε στο εφηβικό και το αντρικό στη Γ εθνική τον πρώτο χρόνο και βοήθησε την ομάδα να ανέβει κατηγορία. Την επόμενη χρονιά διακρίθηκε στη Β εθνική και τις 2 τελευταίες χρονιές πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη Γ εθνική και πάλι. Ο Γιώργος Καναράς ήρθε φέτος στην ομάδα μας, σε μια δύσκολη- μεταβατική χρονιά για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα να κάνει μια αξιοπρεπή χρονιά. Αξέχαστη η απόδοσή του στο εκτός έδρας ματς με τον Μαντουλίδη, όπου σκόραρε τους 10 τελευταίους πόντους από τους 12 της ομάδας και με 2/2 βολές σε νεκρό χρόνο χάρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ομάδα, με 1 πόντο.

Καλή επιτυχία στην καινούργια τους ομάδα και να ναι πάντα γεροί.

Share it