Search

Τρομερές καταγγελίες Τερζή σε βαρός των παικτών του ΠΑΟΚ για την τεσσάρα στα Πηγάδια!

Μία δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις έκανε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ επί εποχής Άγγελου Αναστασιάδη, Απόστολος Τερζής.

Ο βετεράνος γκολκίπερ μιλώντας για τον αγώνα Ξάνθη – ΠΑΟΚ το 2014, μία αγωνιστική μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2, όταν ο Δικέφαλος ήταν πρώτος στη βαθμολογία και μπορούσε να πάει στο +7 από τους “ερυθρόλεκους” αλλά έχασε με 4-2, τόνισε: “Κάποιοι το ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ… Κάποιοι παίκτες μέσα στην ομάδα ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ. Κάτι γινόταν από μέσα”.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena 89,4”:

Για το πώς ο πρωτοπόρος τότε ΠΑΟΚ δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Ξάνθη  στον εκτός έδρας αγώνα είπε:

“Κάποιοι το ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ… Κάποιοι παίκτες μέσα στην ομάδα ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ. Δεν γίνεται να κερδίζεις τον Ολυμπιακό και να τρως τέσσερα γκολ από τον Ξάνθη και μετά άλλα τρία από τα Γιάννενα. Κάτι γινόταν από μέσα.

Όπως είπε και ο κ.Ίβιτς με τον Τζαβέλλα. Ο Άγγελος γιατί του είχε πει να φύγει; Το θέμα ήταν ότι μέχρι τον Ολυμπιακό παίζαμε και φοβερό ποδόσφαιρο. Ξαφνικά μετά τελείωσαν όλα. Τι να πω… Δεν μπορώ να εξηγήσω τι άλλο μπορεί να έγινε”.

Για το αν υπήρχε και άλλος πλην του Τζαβέλλα:

“Δεν ξέρω, όλα μέσα στο πρόγραμμα, ο κ.Ίβιτς ξέρει καλύτερα”.

Για το θέμα του Τζαβέλλα:

“Δεν μπορεί όλοι οι προπονητές να ήταν λάθος. Ο Ίβιτς είδε τι γινότανε και για μένα καλά έκανε”.

Για τη θέση του τερματοφύλακα:

“Για μένα χρειάζεται ένας τερματοφύλακας έμπειρος και να ξεκάνει από αυτόν η ενδεκάδα. Αλλά εξαρτάται από το τι θέλει να κάνει η ομάδα. Αν θέλει να φτιάξει μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια, μπορούν να βάλουν και τον Σιαμπάνη. Τον έχω δει σε δυο παιχνίδια, οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Κοντά πάντως στον έμπειρο τερματοφύλακα θα πάρει εμπειρίες και ο Σαμπάνης, καθώς όλοι λένε τα καλύτερα για αυτόν. Ο τερματοφύλακας που θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξέρει μπάλα, να μιλάει  πολύ και να δουλεύει και τα δυο τα πόδια”.

Για τον Γλύκο:

“Ο Παναγιώτης είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, δουλεύει πάρα πολύ ακούει όσα του λες”.

Για το αν θα ήθελε τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που δεν τραυματιζόταν ο Γλύκος:

“Για μένα όχι. Ο Γλύκος ήταν πάρα πολύ καλός, ήθελε απλά να βελτιώσει κάποια πράγματα. Ο κάθε παίκτης πρέπει να δουλεύει ανάλογα.

Με μας γιατί δεν έκανε λάθη ο Γλύκος; Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θέλει διαφορετική προετοιμασία”.

Για τον Ρέι που ακούγεται ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ:

“Δεν το ξέρω το παιδί, πρώτη φορά ακούω το όνομα του”.

Share it