Search

Στη Δόξα Δράμας ο Άγγελος Διγκόζης!

Σε προφορικό «deal» με τον άλλοτε παίκτη της Ξάνθης και βοηθό προπονητή του Πανθρακικού Άγγελο Διγκόζη ήρθε σύμφωνα με πληροφορίες του arenafm.gr ο μεγαλοχορηγός της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος και του αναθέτει τα «κλειδιά» του πάγκου άσχετα με την κατηγορία συμμετοχής!

Ο ισχυρός άνδρας των «Μαυραετών» εκτιμά τον πρώην τεχνικό της Καβάλας (εξαρχής έπαιζε δυνατά για τον πάγκο, όπως κατέγραψε η «Α»), για την εικόνα που έδειξε η πρώην ομάδα του στη Δράμα και γενικά στο δεύτερο γύρο, για το γενικό προφίλ του και γνώση των δυο κατηγοριών (Β΄ και Γ΄ Εθνική), αλλά και την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του γενικού διευθυντή, Νίκου Ιωσηφίδη, που τον γνωρίζει άριστα από τον Πανθρακικό.

Ο Διγκόζης προτιμήθηκε ανάμεσα σε μια μεγάλη… πασαρέλα υποψήφιων κόουτς και αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της Δόξας, είτε σε… προαγωγή στη Φούτμπολ Λιγκ, είτε και αν η ομάδα μείνει στη Γ΄. Ο Άγγελος Διγκόζης στο παρελθόν πλην των «Αργοναυτών» δούλεψε σε Κέρκυρα, Τρίκαλα, Τύρναβο, Αιγινιακό, Παναχαϊκή και Τηλυκράτη Λευκάδας και πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ξεκινά, α έχει ανακοινωθεί επίσημα, ώστε να παρθούν οι αποφάσεις και για το νέο ρόστερ.

Share it