Search

Ο απολογισμός της χρονιάς από τον ΓΑΣ Κομοτηνή

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι και χορηγοί,

Φτάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους στόχους, τις προσπάθειες αλλά και τις επιτυχίες που είχε η ομάδα αυτό το διάστημα. Μια χρονιά στην οποία ο «ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ» συμπλήρωσε 40 χρόνια από την ίδρυσή του.

Έχοντας περάσει ένα δύσκολο καλοκαίρι με πολλές αποχωρήσεις και μεταγραφές παιχτών από τον βασικό κορμό τις ανδρικής ομάδας η διοίκηση και το επιτελείο των προπονητών (ανδρικού, γυναικείου και ακαδημιών) αποφάσισαν πως θα πρέπει η ομάδα να επαναπροσδιορίσει τους στόχους τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Ο βασικός στόχος φέτος ήταν η ενίσχυση των ακαδημιών του ΓΑΣ με απώτερο στόχο να προωθηθούν νέα παιδιά από την πόλη στην ανδρική και γυναικεία ομάδα. Επενδύοντας στην εμπειρία και την όρεξη για δουλειά των προπονητών (πολλοί εκ των οποίων είναι παλαιοί παίχτες του ΓΑΣ) έχει δημιουργηθεί μια πολύ αισιόδοξη προοπτική. Αυτό αντανακλάται και στην αύξηση του συνόλου των παιδιών στις ακαδημίες μας. Ξεκινώντας από τανέα και μικρότερά μας τμήματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας (bambini) τα οποία κατάφεραν μεγάλη προσέλκυση παιδιών, έως και τους εφήβους μας οι οποίοι έφτασαν στους 4 της περιφέρειας, καταφέραμε να θέσουμε στέρεες βάσεις οι οποίες με σωστό προγραμματισμό και δουλειά θα δώσουν την ευκαιρία σε παιδιά με ταλέντο να αναδείξουν τις ικανότητές τους. Στην ανδρική ομάδα φέτος ενσωματώθηκαν και κέρδισαν λεπτά συμμετοχής παιδιά από τις ακαδημίες τα οποία με τον καιρό ελπίζουμε πως θα αποτελέσουν τον κορμό του ΓΑΣ. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην επιτυχία των κορασίδων οι οποίες προκρίθηκαν στην τελική φάση στην Β. Ελλάδα δίνοντας τέσσερις αγώνες στη Θεσσαλονίκη και χάνοντας για λίγο την πρόκριση. Αποτέλεσμα των καλών εμφανίσεων είναι το κάλεσμα της αθλήτριάς μας Νικολαΐδου Χρυσάνθη στην προ-εθνική.

Παράλληλα με τις ακαδημίες τέθηκαν και νέοι στόχοι για το ανδρικό τμήμα το οποίο είναι και η ναυαρχίδα του συλλόγου. Ξεκινώντας τη χρονιά με ένα διαφοροποιημένο ρόστερ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα είχε ως στόχο μια αξιοπρεπή παρουσία στα γήπεδα, αποφυγή ταλαιπωρίας με την έγκαιρη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και ταυτόχρονα ενσωμάτωση των νέων παιχτών. Η αγωνιστική πορεία σταθεροποιήθηκε στη μέση της περιόδου με αποτέλεσμα να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι. Ταυτόχρονα τηρήθηκαν ισορροπίες στην ομάδα δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα και ένα καλό όνομα στην πόλη μας.

Εδώ είναι και το σημείο το οποίο θέλουμε να τονίσουμε περισσότερο. Όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν δυνατά χωρίς την βοήθεια των χορηγών μας. Τα έσοδα ενός συλλόγου ποτέ δεν είναι αρκετά ώστε να καλύψουν από μόνα τους τα έξοδα. Αμοιβές, μετακινήσεις, ιατρικά, εξοπλισμός και ένδυση, πληρωμές διαιτητών & γραμματείας, είναι μόνο κάποια από τα έξοδα που υπάρχουν κάθε χρόνο. Η κάθε βοήθεια που δίνεται (οικονομική ή άλλης φύσεως) αποτελεί ένα κομμάτι στο παζλ του τελικού αποτελέσματος. Χωρίς την βοήθειάς σας δεν θα ήταν δυνατό να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια και θέλουμε να νιώθετε και εσείς περήφανοι για το γεγονός πως ήσασταν κομμάτι της ομάδας μας.

Μέσα από τις συνεργασίεςτου ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ και των χορηγών της ομάδας απεδείχθη πως μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε νέες τάσεις και βελτιώσεις σε πολλά πράγματα που αφορούν την πόλη μας.

Με εκτίμηση

Πασχάλης Αθανασίου

Έφορος ακαδημιών

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ

«Action» γυμναστήριο (Μέγας υποστηρικτής)

«Τα Αδέλφια» παραδοσιακό εστιατόριο (Μέγας υποστηρικτής)

«Αθανασίου» Οπωρώνας

«Anatolia» Hotels&Villas

«Αντωνιάδης Αντώνης» Πολιτικός μηχανικός – Μελέτες, κατασκευές

«Cafe Mikel», Θανάσης Σχώρης (Χρυσός χορηγός)

«Clean4you» Στεγνοκαθαριστήριο (Μέγας υποστηρικτής)

Coffee Lab

«Γραμμενίδης Μ» Διανομές πετρελαίου

«Delissimo» Delivery

«Δημοκρίτειο» Τουριστικό πρακτορείο (Χρυσός χορηγός)

«Δουκίδης» Τυροκομείο

«Ελευθερίου Ε.» Ψαραγορά (Αργυρός χορηγός)

«Εργομπετόν»

«ExtraCashMarket» (Χρυσός χορηγός)

«θ.com» Ελληνικό εστιατόριο

«M galleries» Ένδυση

«Ηχοδρόμιο» Musichall

«Ιωαννίδης Νεοκλής» Κρεοπωλείο

«Καραγιάννης Κόσμημα» (Χρυσός χορηγός)

«Αφοί Καραγκιουλμέζη» Ανελκυστήρες

«Καψούλι» Τσιπουράδικο (Μέγας υποστηρικτής)

«Β. Κέκκερη» Καφές (Αργυρός χορηγός)

«Κατσούρης» Fastfood (Μέγας υποστηρικτής)

«Κουρούδης Στ.» Θρακικά Εκκοκκιστήρια – ΙΚΤΕΟ

«Le Chocolat» Creperie

«Let’s Dance»Σχολή χορού

«Λεχούδης» Θρακιώτικοι φούρνοι (Μέγας υποστηρικτής)

«Λογιστικές Λύσεις» Λογιστικό γραφείο

«Mateossian Jeans»

«Μελίρρυτον» Άρτος και Γλυκά

«Μπιλιλής Δ.» Κοτόπουλα

«Όραμα» Νύχια & κομμώσεις

«Πέργκολα» Τσιπουράδικο (Μέγας υποστηρικτής)

«Πεταλωτής Ιωάννης» Εμπόριο & επισκευή ελαστικών

«Πιρπιρής Δ.» Γραφιστικές τέχνες

«Πολυδύναμο» Φροντιστήριο

«Ποσειδών» Αλίπαστα

«Αφοί Πούλου» Εμπορία πετρελαιοειδών

Hotel Rodopi

«Σλιάρης» Επαγγελματικός εξοπλισμός

«Σταθμός» Ψητοπωλείο (Μέγας υποστηρικτής)

Studio City Photography

«Στεργίου» Πυροσβεστικά είδη

«Ο Τάσος» Τέντες

«Tuvunu» Greek Mountain Tea

«Welcomestores Τζεβελεκίδης» Ηλεκτρονικά (Αργυρός χορηγός)

«Τσιμπούκας Κ.» Κρεοπωλείο

«Χατζηαντωνίου» Οπτικά

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους ιατρούς που τον στήριξαν ολόκληρη την χρονιά

Κον Μιχαλόπουλο Αντώνη (ορθοπεδικό) για την βοήθεια που προσέφερε στους παίχτες με τους διάφορους τραυματισμούς στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου

Κον Τάκο Δημήτρη (χειρούργο ουρολόγο) για τη συνεχή παρουσία του στις εντός έδρας αγωνιστικές ως ιατρός αγώνα

Share it