Search

Ο απολογισμός του πρώτου τουρνουά αναπτυξιακών τμημάτων του Λεύκιππου Ξάνθης!

Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή έπεσε η αυλαία του πρώτου τουρνουά αναπτυξιακών τμημάτων απο τον Λεύκιππο Ξάνθης, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”. Νικητές του τουρνουά αναδείχτηκαν οι “Γατοκυνηγοί”, ενώ πέρα απο τις ομάδες αναδείχτηκαν και MVP όπως και νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων που πραγματοποιήθηκε.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Με μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που έλαβε χώρα την Παρασκευή το απόγευμα στο Αμοιρίδειο, ο Λεύκιππος ευχήθηκε “Καλό Καλοκαίρι” στους γονείς και τους αθλητές που στήριξαν δυναμικά την πρώτη χρονιά θετικής παρουσίας του στα μπασκετικά δρώμενα της Ξάνθης και όχι μόνο.
Final – four, ανάδειξη MVP, διαγωνισμό τριπόντων και αγώνες όλων των ηλικιακών τμημάτων περιελάμβανε η τελευταία μέρα του 1ου τουρνουά αναπτυξιακών τμημάτων του Λεύκιππου που έγινε μπροστά σε πλήθος κόσμου, ο οποίος ήρθε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” για να θαυμάσει τους αθλητές και αθλήτριες του Λεύκιππου.
Οι προπονητές Παναγιώτης Πεχλιβανίδης, Λένα Αντώνογλου, Ευαγγελία Ψωμαδοπούλου, Μίλαν Ψάλτου και οι άνθρωποι της Διοίκησης του κ. Ματθαίου Σαββίδη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όλη την χρονιά προκειμένου οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες να συναντήσουν ένα οικείο περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσουν να καλλιεργήσουν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Το 1ο τουρνουά το κατέκτησε η ομάδα των Γατοκυνηγών που κέρδισε στον μεγάλο τελικό τους Κλαρινογαμπρούς με 10-7. Στον μικρό τελικό οι Σφάχτες της Καρύδας νίκησαν τον Παναθηναϊκό με 14-13.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Κλαρινογαμπροί – Παναθηναϊκός 11-10
Γατοκυνηγοί – Σφάχτες της Καρύδας 13-11

Μικρός τελικός
Σφάχτες της Καρύδας – Παναθηναϊκός 14-13

Μεγάλος τελικός
Γατοκυνηγοί – Κλαρινογαμπροί 10-7

Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων αναδείχθηκε ο Γιώργος Σαββίδης με 8/15 τρίποντα και ακολούθησαν οι Ρούμογλου και Παπατζέλος με 4/15 τρίποντα ενώ Πλέσιας και Ξαντινίδης είχαν 2/15 τρίποντα.

MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ανδρέας Πεχλιβανίδης.

Share it