Search

Ρόκκος, Μαζωνάκης και άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στο φετινό φεστιβάλ του Άρδα!

Το πενταήμερο της 23ης Συνάντηση Νέων Άρδας 2017 φέτος θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26/7 με τον αγαπημένο του Εβρίτικου κοινού Στέλιο Ρόκκο στην κεντρική σκηνή, την σκυτάλη παίρνουν την Πέμπτη 27/7 οι γεμάτοι ενέργεια στις συναυλίες τους ONIRAMA, την Παρασκευή θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για μια ακόμα φορά τον Φίλιππο Πλιάτσικα παρέα με την Ματούλα Ζαμάνη στην πιο έντεχνη-ροκ βραδιά!

Το Σάββατο η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα θα ξεσηκώσει τα πλήθη σε ποπ ρυθμούς ενώ την Κυριακή ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Τάμτα θα κλείσουν το φεστιβάλ που και φέτος διατηρεί την αίγλη του συγκεντρώνοντας στο πρόγραμμα του μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής!

Φυσικά θα προστεθούν και άλλοι καλλιτέχνες στο πρόγραμμα που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα καλύπτει ένα πλήρες φάσμα μουσικών προτιμήσεων για μικρούς και μεγάλους!

Επίσης και φέτος θα υπάρξουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες και τους κατασκηνωτές όπως τουρνουά beach volley ,beach tennis , δρομικός αγώνας κ.α.!

Το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ (5 ευρώ μειωμένο για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες) ενώ το διαρκείας για το σύνολο του πενταημέρου κοστίζει 25 ευρώ , τέλος το εισιτήριο των κατασκηνωτών κοστίζει 30 ευρώ !

Πηγή: RadioEvros.gr

Share it