Search

Επιστρέφουν και παραμένουν στην Ξάνθη οι Γκαραβέλης και Φασίδης!

Στο ρόστερ της Ξάνθης για τη νέα αγωνιστική χρονιά πέρα απο τα νέα αποκτήματα που θα προχωρήσει η ομάδα της Θράκης θα υπάρχουν και δύο “παλιοί γνώριμοι” που επιστρέφουν απο τους δανεισμούς τους με αμφότεροι εξαιρετική παρουσία, κερδίζοντας με το σπαθί τους την παρουσία τους στην Ξάνθη της νέας αγωνιστικής σαιζόν.

Ο λόγος για τον γκολκίπερ Θανάση Γκαραβέλη και τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Φασίδη που την φετινή χρονιά αγωνίστηκαν με την μορφή δανεισμού σε ομάδες της Football League, και αμφότεροι πέρα απο μια γεμάτη χρονιά είχαν και πολύ καλές εμφανίσεις, με τους ιθύνοντες του ξανθιώτικου συλλόγου να κρίνουν πως πρέπει να είναι στο ρόστερ του ΑΟΞ τη νέα αγωνιστική χρονιά, και έτσι και οι δύο δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση  της ομάδας στις 3 Ιουλίου.

Ο Γκαραβέλης που ξεκίνησε την σαιζόν στον Πανθρακικό, και μετά την αποχώρηση της ομάδας της Κομοτηνής συνέχισε με νέο δανεισμό στην Β’ Εθνική αυτή την φορά για την ομάδα του Παναιγιάλειου. Και στις δύο ομάδες ο 24χρονος Κοζανίτης είχε εξαιρετική παρουσία, έχοντας συνολικά και  με τις δύο ομάδες 31 παιχνίδια(29 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο με τον Πανθρακικό).

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Βασίλη Φασίδη με την φανέλα του Αιγνιακού. Με τον 20χρονο Ημαθιώτη μεσοεπιθετικό να μετρά 26 εμφανίσει πετυχαίνοντας και 3 τέρματα βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της Κατερίνης στην εξασφάλιση της παραμονής της στην Football League.

Share it