Search

Η Θράκη δήλωσε παρών στο Πανελλήνιο! Σάρωσαν οι Θρακιώτες με 6 μετάλλια και μεγάλες εμφανίσεις!!!

Κάτι παραπάνω απο εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός των Θρακιωτών αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στην Πάτρα, με 6 μετάλλια και πολλές καλές εμφανίσεις.

Ειδικά το απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας ήταν εντυπωσιακό γα τους Θρακιώτες, με τον Ιάσονα Θανόπουλο του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στην Δισκοβολία, τον Γιάννη Δουλγέρη επίσης του ΠΑΣ Πρωταθλητών το χάλκινο μετάλλιο στα 200μέτρα. Ενώ εντυπωσιακά έκλεισε το μενού στα 5,000 μέτρα με τον Μάρκο Γκούρλια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να κατακτά το ασημένιο και τον Εβρίτη Δήμο Μαγγίνα το χάλκινο μετάλλιο. Ενώ τέλος ένα χρυσό στο τριπλούν και ένα ασημένιο στο μήκος ήταν ο απολογισμός της Βούλας Παπαχρήστου, γυναίκας του ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη.

Καταπληκτική ήταν η παρουσία της Ευαγγελίας Παπαϊωάννου στον τελικό της Σφαιροβολίας Γυναικών, με την νεαρή πρωταθλήτρια του Διομήδη Ξάνθης στην πρώτη της παρουσία σε Πανελλήνιο Γυναικών να καταφέρνει να μπει στην πρώτη οκτάδα. Ενώ άτυχη ήταν η Αναστασία Καρακατσάνη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στα 5,000 μέτρα καθώς μια ατυχία την ανάγκασε να  εγκαταλείψει τελικά την κούρσα.

Σφαιροβολία Γυναικών
1. Σκαρβέλη Σταματία (ΓΣ Τρικάλων) 16.76
2. Σοφάνη Ευαγγελία (Πανελλή νιος ΓΣ) 16.09
3. Γερομαρκάη Ευαγγελία (Έσπερος Λαμίας) 14.71
4. Μαρκοπούλου Χρυσάνθη (ΣΚΑ Δράμας) 13.00
5. Καϊσίδου Σοφία (ΓΕ Νάουσας) 12.93
6. Τζήκα Ελένη (ΑΕΚ) 12.79
7. Καφαλη Ειρήνη (ΜΑΣ Αετός) 12.78
8. Παπαϊωάννου Ευαγγελία (Διομήδης Ξάνθης) 12.75

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ

Share it