Search

Ξανά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με πράσινο φως και απο Στανόγεβιτς!

Η έναρξη της συνεργασίας του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς με τον ΠΑΟΚ περιείχε και αναλυτική κουβέντα για τα μεταγραφικά.

Ο 43χρονος κόουτς ενημερώθηκε για τις δύο πρώτες μεταγραφές του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Λημνιό και τον Ντοριάν Λεβέκ, τον 27χρονο Γάλλο μπακ που έπαιξε στην Γκινγκάμπ και έρχεται ως μπακ απ του Λέοβατς.

Από ‘κει και πέρα έγινε ανάλυση της προεργασίας που έχει γίνει στα μεταγραφικά από τον Λούμπος Μίχελ. Από κοινού με τον νέο κόουτς της ομάδας κατέληξαν στις επιλογές μέσα από τη λίστα που υπήρχε για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ. Και άμεσα ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου θα μπει σε τελικές διαπραγματεύσεις με επιλεγμένους στόχους.

Οι υποψήφιοι στη θέση “1”

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κορυφή των προτεραιοτήτων βρίσκεται η ενίσχυση στη θέση “1”. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του ΠΑΣ Γιάννινα θεωρείται “σίγουρη” επιλογή ως δεύτερος, όμως. Και αναζητείται ο πρώτος. Οι πληροφορίες του Sport24.gr, όπως έχουμε γράψει, αναφέρουν ότι ο Μίχελ έχει φροντίσει να έχει ήδη κλεισμένο τερματοφύλακα, ωστόσο τώρα θα κάνει την τελική επιλογή. Και χθες υπήρξαν πληροφορίες ότι το ενδιαφέρον για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς (παίκτης του Στανόγεβιτς στην Παρτίζαν) είναι “ζεστό”. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την Ξάνθη που θέτει ως απαίτηση ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για κάθε ενδιαφερόμενο.

Εξάλλου, από την Βουλγαρία προκύπτει έντονη φημολογία ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 29χρονο Νικολάι Μιχαΐλοφ, τερματοφύλακα της Εθνικής και γιο της παλιάς μεγάλης δόξας, επίσης γκολκίπερ, του ποδοσφαίρου της χώρας Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ.

Ο ύψους 1.94μ. είναι ελεύθερος μετά την παρουσία του στην τουρκική Μερσίν και έχει αγωνιστεί στην Λέφσκι Σόφιας και την Τβέντε, ενώ είχε πέρασμα και από την Λίβερπουλ, χωρίς όμως να αγωνιστεί γιατί υπήρχε πρόβλημα με την άδεια εργασίας στην Αγγλία. Το Sport24.gr επικοινώνησε μαζί του, το μόνο που αρκέστηκε όμως να πει είναι ότι βρίσκεται σε διακοπές και θα ενημερωθεί μόλις επιστρέψει από τον ατζέντη του για τις προτάσεις που υπάρχουν.

Share it