Search

Γκολ και θέαμα στο φιλανθρωπικό της Εθνικής Ενόπλων του Οκάν Χατζητερζόγλου με επίλεκτους στα Χανιά!

Με μεγάλη επιτυχία το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους Επίλεκτους Χανίων και την Εθνική Ενόπλων.

Πριν το παιχνίδι, ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες των Χανίων πραγματοποίησαν παρέλαση, στο πλαίσιο τελετουργικού για την παρουσία της Εθνικής Ενόπλων στα Χανιά, ενώ ότι το παιχνίδι σημειώνεται πως έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα δοθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χανίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με το τελικό σκορ να είναι 3-3. Για τους Επίλεκτους Χανίων δύο γκολ πέτυχε ο Βεστάκης και ένα ο Δρακάκης, ενώ για την Εθνική Ενόπλων δύο ο Μπουγατσιάς και ένα ο άλλοτε άσος του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και του Άρη Γιάννης Παπαδόπουλος. Βασικός ξεκίνησε για την Εθνική Ενόπλων ο ξανθιώτης αμυντικός Οκάν Χατζητερζόγλου όπως φυσικά και ο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Η Εθνική Ενόπλων μαζί με τον Οκάν αλλά και τον Λύμπε παραμένουν στην Κρήτη καθώς θα δώσουν ακόμη ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι το απόγευμα στο Ρέθυμνο.

Επίλεκτοι Χανίων (Γιώργος Μουριζάκης – Σπύρος Κτενιαδάκης): Καλογεράκης, Βουρβαχάκης Σελινιωτάκης, Ντεντάκης, Δημήτρης, Πάτας, Κιάσσος, Μανουσάκης, Μαρτσάκης, Σκουλουδάκης, Δρακάκης.
Επαιξαν στο β’ οι: Φυντικάκης, Γαλανίδης, Κυτράκης, Μποτωνάκης, Μαραγκουδάκης, Τσίτας, Βεστάκης, Καλοριζάκης.

Εθνική Ενόπλων (Θοδωρής Παχατουρίδης): Λυμπερόπουλος, Μανωλάς, Μπίζος, Βουρνάζος, Χατζητερζόγλου, Κατσαφάρος, Ηλιάδης, Αποστολόπουλος, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος
Επαιξαν στο β’ οι: Ταΐρης, Μπιτιλής, Γραμμένος, Τσακίσης, Μάλλης, Μπιτσάνης, Μουντοκαλάκης, Μπουγατσιάς, Πάλλης.

Share it