Search

Photos: Εορταστικό το φινάλε της σαιζόν στην Ακαδημία του Αρίων Ξάνθης! Τιμήθηκε το τμήμα Μπάντμιντον

Σε εορταστικό κλίμα και με το καθιερωμένο φιλικό μπαμπάδων με τους μικρούς άσσους της Ακαδημίας να κλέβει την παράσταση, έπεσε η αυλαία της χρονιάς για την Ακαδημία του Αρίων Ξάνθης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” η ομάδα του Αρίων τίμησε όλα τα παιδιά των Ακαδημιών της, ενώ είχε ξεχωριστά μετάλλια για τους τρεις κάθε τμήματος που είχαν την καλύτερη χρονιά τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά με την συμπεριφορά τους.

Απο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς η ξεχωριστή βράβευση του τμήματος Μπάντμιντον του συλλόγου που έχει πετύχει τόσο σημαντικά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα που είναι υπό την σκέπη του Αρίωνα, με το τμήμα μπάσκετ να χαρίζει ένα μετάλλιο της ομάδας Παίδων του συλλόγου που είχε αναδειχτεί τρίτη στην Ελλάδας στον προπονητή και Υπεύθυνο του τμήματος Μπάντμιντον Μπάμπη Ιορδάνου. Ενώ το τμήμα Μπάντμιντον έκανε και επίδειξη στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό.

Με το φινάλε της σαιζόν υπάρχει ικανοποίηση στον σύλλογο για ακόμη μια εξαιρετική χρονιά για το τμήμα μπάσκετ της ομάδας, με άπαντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά με ακόμη υψηλότερους στόχους.

Share it