Search

Φινάλε στην σαιζόν με εντυπωσιακό θέαμα απο τον Προμηθέα Ξάνθης(+photos)

Με την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια γιορτή και την τελετή απονομής βραβείων και επαίνων, έκλεισε η σεζόν  για το σύλλογο ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής «Προμηθέα» Ξάνθης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο «Ανάξαρχος»  όπου δεκάδες παιδιά διαφόρων τμημάτων του συλλόγου παρουσίασαν προγράμματα που ενθουσίασαν το κοινό που για μια ακόμη φορά γέμισε ασφυκτικά τους χώρους του γυμναστηρίου.

Περισσότεροι από 500 θεατές, γονείς παιδιών και φίλοι του συλλόγου, παρακολούθησαν τις επιδείξεις από 168 νεαρούς αθλητές και αθλήτριες καταχειροκροτώντας στο τέλος για το όμορφο θέαμα και τις προσπάθειες των παιδιών, ενώ παράλληλα εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους προς τους ανθρώπους του συλλόγου για τη διοργάνωση αλλά και τη συνολική δουλειά που γίνεται, τόσο στην ενόργανη όσο και για την ακροβατική γυμναστική που εξασκούνται στον «Προμηθέα».

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Ξάνθης, Αλεξία Γκιρτζίκη η οποία πραγματοποίησε και τις απονομές των επαίνων μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, οι αθλητές και αθλήτριες του «Προμηθέα» σημείωσαν αρκετές επιτυχίες, όπως η 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε το τμήμα ενόργανης (Δ’ κατηγορίας) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο σύνθετο στις διάφορες διοργανώσεις κατέκτησαν μεταξύ άλλων την 4η και 6η θέση.

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο σύλλογος θα συνεχίσει τη δράση του για το επόμενο διάστημα με προπονήσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ενώ στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί camp στο γυμναστήριο «Ανάξαρχος». Την ίδια στιγμή στις 17 Ιουνίου το τμήμα ακροβατικής γυμναστικής θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που προσκλήθηκε στην Ορεστιάδα για να παρουσιάσει κάποια από τα προγράμματα του, ενώ από εκεί κι έπειτα θα υπάρξει λίγος καιρός ξεκούρασης, έως την 1η Σεπτεμβρίου όπου θα ξαναρχίσει η δράση στα διάφορα τμήματα.

 

Share it