Search

Με Οκάν Χατζητερζόγλου η αποστολή της Εθνικής Ενόπλων για φιλανθρωπικό αγώνα στα Χανιά!

Το Σάββατο 17 Ιουνίου το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και η ΕΠΣ Χανίων διοργανώνουν σπουδαίο φιλικό αγώνα, ανάμεσα στους Επίλεκτους Χανίων και την Εθνική Ενόπλων, ο οποίος θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο αγώνας θα γίνει στα Περιβόλια με ώρα έναρξης 19:00 και κοινωνικό εισιτήριο, αφού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Π.Ε. Χανίων. Όπως έγινε γνωστό μέσω της επίσημης αφίσας τον αγώνα θα τιμήσει με την παρουσία της η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου, αλλά και οι πρώην διαιτητές της Super League Κωνσταντίνος Παπασταμάτης και Αναστάσιος Παπανδριόπουλος.

Στην αποστολή της Εθνικής θα βρίσκεται και ο ξανθιώτης αμυντικός  της Ξάνθης, Οκάν Χατζητερζόγλου αλλά και άλλοι παίκτες της Super League όπως οι Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Λαμπρόπουλος (ΑΕΚ), Τζανετόπουλος (δανεικός σε Ηρακλή από ΑΕΚ),  Βλάχος (Πανιώνιος), Ταΐρης (Απόλλων), οι πρώην παίκτες του Πλατανιά Αποστολόπουλος, Ηλιάδης (Ηρακλής) και ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ και νυν της ΑΕΚ Μανωλάς.

Πριν την έναρξη θα γίνει παρέλαση των αθλητών των Ακαδημιών των Χανίων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ.

epilektoi enoplon afisa

Share it