Search

Κάτοικος Γαλλίας και επίσημα ο Ραφαήλ Κουμεντάκης!

Παίκτης της γαλλικής Ναντ είναι και με τη βούλα ο Εβρίτης Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Η ανακοίνωση της νέας του ομάδας:

«Μετά την επέκταση του συμβολαίου του Floris Van Rekom και την υπογραφή του Sergio Noda, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης αποτελεί το νέο απόκτημα της Νάντ.

Ο 24χρονος ακραίος, Ραφαήλ, είναι Έλληνας διεθνής. Έχει αγωνιστεί στην πολωνική Cuprum Lubin, στην ιταλική Ραβένα και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο World League με τη χώρα του, όπου είχε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις (2 φορές 19 πόντους, 15 πόντους και 2 φορές 14 πόντους).

Αναφερόμενος ο νέος Ιταλός προπονητής της ομάδας, Fulvio Bertini στον Έλληνα παίκτη δήλωσε τα εξής:

“Ο Ραφαήλ είναι ένας παίκτης που έχει παίξει στην Ιταλία, όπου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έχει ήδη αποδείξει την ποιότητά του, είναι ένας ολοκληρωμένος και τεχνικός παίκτης. Σταθερός υποδοχέςς, παίκτης με ισορροπία στην επίθεση, με άριστο σερβίς και αποτελεσματικότητα στο μπλοκ. Έπειτα από μια σεζόν όπου δεν είχε πάρα πολύ αγωνιστικό χρόνο στην Πολωνία, μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είναι ένας παίκτης υψηλότερου επιπέδου. Μπορεί να ισορροπήσει πραγματικά την ομάδα. θα θέλει να δείξει το επίπεδο του με μια καλή στάση. είναι πολύ κίνητρα για να παίξει στη Νάντ, να ανακαλύψει το γαλλικό πρωτάθλημα και να εξερευνήσει την πόλη”.

Καλώς ήρθες Ραφαήλ!»

Share it