Search

Συγκλονίζει ο Εβρίτης Πέτρος Πολυχρονίδης: «150.000 σε 48 ώρες για τον Βαγγελάκη» (audio)

Συγκλονιστικός, ανατριχιαστικός, συγκινητικός Πέτρος Πολυχρονίδης στον “ΣΠΟΡ FM”Ο «δικός μας» άνθρωπος μίλησε στην εκπομπή των Αλέξη Σπυρόπουλου και Μάνου Σπανόπουλου για το βαφτιστήρι του, τον μικρό Βαγγέλη, που, τρία χρόνια τώρα, κόντρα σε όλες τις προγνώσεις, ρίχνει τη μία… σφαλιάρα μετά την άλλη στον καρκίνο, επιδεικνύοντας μαγκιά και ψυχή άνευ προηγουμένου!

Τόνισε, ωστόσο, πως για τον Βαγγελάκη χρειάζεται να συγκεντρωθούν 500.000 ευρώ, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αμερική, για να νοσηλευτεί στο Memorial της Νέας Υόρκης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «από το 15% πιθανότητες που έχει για να ζήσει τώρα, θα πάει στο 80% αν μεταφερθεί στο Memorial», αποκάλυψε, ωστόσο, πως «έχουν συγκεντρωθεί 150.000 σε 48 ώρες»!

Δεν παρέλειψε, φυσικά, να ευχαριστήσει όσους βοηθούν, κυρίως, δε, τον ΠΣΑΤ και τα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, που έδωσαν τον μισθό τους του Ιουνίου για τον 5χρονο Βαγγέλη! Όπως σημείωσε, «ένα πελώριο, σκλαβωτικό ευχαριστώ στον ΠΣΑΤ και στα παιδιά της Εθνικής, που έδωσαν έναν ολόκληρο μισθό τους. Είναι το 1 δέκατο του ποσού που απαιτείται»!

Ακούστε όσα είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης:

Share it