Search

Ο Γ. Παπαδημητρίου για το νέο προπονητή της Ξάνθης: “Πήραμε τον καλύτερο ανερχόμενο προπονητή στην Σερβία”

Την επιλογή του Μίλαν Ράσταβατς για την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης εξήγησε μιλώντας στον “Arena FM 89.4” ο τεχνικός διευθυντής των “ακριτών”, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος υποστήριξε ότι “ήταν το καλύτερο όνομα από ανερχόμενους προπονητές στη Σερβία”.

“Η Ξάνθη κοίταξε την επόμενη μέρα. Πήραμε τον κύριο Ράσταβατς που ήταν το καλύτερο όνομα από ανερχόμενους προπονητές στη Σερβία. Φτιάχνουμε μια νέα ομάδα με τη φιλοσοφία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι”, υποστήριξε αρχικά πριν στη συνέχεια μιλήσει για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

“Εγώ είχα προτείνει τον κύριο Λουτσέσκου και ο πρόεδρος της Ξάνθης τον έφερε στην Ελλάδα. Η ομάδα έπαιξε τελικό και έγραψε ιστορία. Μακάρι να μπορούσαμε να τον κρατήσουμε κι άλλα χρόνια. Ήταν τεράστια επιτυχία που τον είχαμε στην Ξάνθη. Μεγάλωσε η Ξάνθη έχοντας τον Λουτσέσκου προπονητή, τον οποίον θεωρώ ως τον καλύτερο ξένο προπονητή στην Ελλάδα

Για όποιον μπορεί να αναλύσει το ποδόσφαιρο θα δει ότι ο Λουτσέσκου έχει επιθετική φιλοσοφία και προσαρμόζεται. Τη πρώτη χρονιά κέρδιζε τις ομάδες με 4 γκολ. Μετά λόγω της οικονομικής  κρίσης άλλαξε το ρόστερ. Ένας προπονητής πρέπει να είναι ευφυής και να προσαρμόζεται. Είναι εξυπνάδα για έναν προπονητή να προσαρμόζεται. Αυτό έκανε και ο κύριος Ίβιτς στον ΠΑΟΚ και μπράβο του.

Όσο ξέρω τον κύριο Λουτσέσκου δεν είναι αυτοσκοπός του να δουλέψει στη Ελλάδα. Έχει τις πλάτες να δουλέψει όπου θέλει. Έχει δουλέψει στην Εθνική Ρουμανίας,  επίσης έχει φτάσει στους 8 του Europa League”.

Share it