Search

Ντόμινο μεταγραφών στον Ολυμπιακό και ανατροπή στην αποστολή για Ζεέφελντ που κρατά τον Ξενιτίδη στον Πειραιά!

Πολλές φορές λένε οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται, και ότι κάθε δυσκολία γίνεται για κάτι καλό έτσι και τώρα οι τρεις μαζεμένες μεταγραφές αλλά και η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του Ντουμάνη έφεραν αλλαγές ως προς τις επιλογές του Χάσι για το Ζέεφελντ και το βασικό μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, με τον 18χρονο ξανθιώτη μέσο των Νέων του Ολυμπιακού, παρά το δημοσίευμα της εφημερίδας “Γαύρος”, και με πληροφορίες του Sportsaddict τελικά να αποφασίζεται να μην ταξιδέψει στην Αυστρία.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός βλέποντας στην ανεπίσημη πρώτη του Ολυμπιακού 20 παίκτες, και έχοντας ενημέρωση πως υπάρχουν ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, συμπεριλαμβανομένου και του Μανώλη Σιώπη, αλλά και δανεικοί, ανάμεσα τους και ο Γούτας, που θα γέμιζαν κατά πολύ το ρόστερ επέλεξε να μην έχει μαζί του τόσο πολλούς μικρούς τουλάχιστον στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Συγκεκριμένα στα εργομετρικά των “ερυθρολεύκων”  έδωσαν το παρών: Μποτία, Μπουχλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέϊρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι και Κασάμι. Και έτσι με αυτά τα δεδομένα  ένας απο τους άτυχους αυτής της εξέλιξης ήταν ο ταλαντούχος ξανθιώτης μέσος Γιώργος Ξενιτίδης που αποφασίστηκε να παραμείνει στον Πειραιά για το αρχικό τουλάχιστον στάδιο της προετοιμασίας των “ερυθρολεύκων”.

Η αποστολή των Πειραιωτών θα πετάξει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας το πρωί της Παρασκευής 16 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 του μήνα, πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Share it