Search

Και τώρα οι δυο τους! Εθνικός Σιδηροκάστρου και Καρπερή οι διεκδικητές του τίτλου και της ανόδου στην Γ’ Εθνική

Σε μία αγωνιστική όπου στα τρία ματς των play off σημειώθηκαν συνολικά 8(!!!) γκολ, η μάχη για τον τίτλο άφησε έναν «ηττημένο» και δύο διεκδικητές.

Όπως αναφέρει το Seressport, η Ελπίς Σκουτάρεως μετά την εντός έδρας ήττα με 3-4 από το Σιδηρόκαστρο μένει με την γλυκιά γεύση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική από το Κύπελλο Ερασιτεχνών,  ενώ πλέον Εθνικός Σιδηροκάστρου και Μεγάς Αλέξανδρος Καρπερής θα πάνε την Κυριακή σε έναν τελικό με φόντο το πρωτάθλημα και το 2ο εισιτήριο ανόδου για ομάδα των Σερρών στον πρώτο όμιλο της τρίτης τη τάξει Εθνικής κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Εθνικός το ήθελε περισσότερο και το έδειξε παρότι η Ελπίς πίεσε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο Δημοτικό γήπεδο με τον Κυριακίδη, ο Στεφανίδης ισοφάρισε, αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο Κυριακίδης και Λεωνίδας έκαναν το 1-3. Η Ελπίς στο 2ο μέρος ισοφάρισε με Γκόγκα και Ζαχαριά, αλλά ο Μπίντσης στο 82΄ πέτυχε το γκολ της νίκης.

Η Καρπερή είχε εύκολο έργο κερδίζοντας με το ευρύ 5-1 τον Χείμαρρο με τους Πολυζωίδη, Εμμανουήλ, Νικολίτσα(2) και Βλάχο να βρίσκουν δίχτυα, ενώ το ματς Δραβίσκος-Ζιγκερίδης έληξε 5-6! Ο… αθεόφοβος επιθετικός της Δόξας πέτυχε και τα 6 γκολ της ομάδας του και κέρδισε μόνος του!

Share it