Search

Επιτυχημένη παρουσία για τους Πυργελή και Δασκαλόπουλο των Xanthi Runners στο 2ο verticalRUN!

Το 2ο verticalRUN του holisteRUN στην Δράμα έλαβε τέλος με την συμμετοχή 48 τολμηρών δρομέων. Η διοργάνωση έθεσε ως ανώτερο όριο τους 50 δρομείς. Πρόκειται για μια εξαντλητική διαδρομή 1.100μέτρων μέσα απο τα καταπράσινα μονοπάτια του Κορυλόβου Δράμας. Ανάμεσα στους δρομείς καταλαμβάνοντας μάλιστα θέσεις εντός της πρώτης οκτάδας έδωσαν ο Πρόεδρος των Xanthi Runners Γιάννης Πυργελής αλλά και το μέλος Αθανάσιος Δασκαλόπουλος.

Η ενημέρωση των Xanthi Runners αναφέρει:

Τον διαφορετικό αυτό αγώνα τίμησαν με την συμμετοχή τους αρκετά μέλη του συλλόγου μας. Εξαιρετική επίδοση της πιο γρήγορης σε χρόνο ανάβασης πραγματοποίησε ο Αθανάσιος Δασκαλόπουλος μαζί με τον Ιωάννη Πυργελή οι οποίοι με χρόνο 12:51 και 12:55 κατέλαβαν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Πληροφορίες και αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να δείτε στην σελίδα της διοργάνωσης: http://www.verticalrun.gr/…/i…/16-verticalrun/79-2017results
�Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, σε όλους τους δρομείς που συμμετείχαν και στην διοργάνωση για την άψογη διεξαγή του αγώνα.
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και συνεχίζει δυναμικά.

Share it