Search

Στην Βουλγαρία και το μαγευτικό Πράβετς θα «χτιστεί» η εντελώς… ανανεωμένη Ξάνθη της νέας περιόδου! Αρχές Ιουλίου η πρώτη προπόνηση

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βασικό μέρος της προετοιμασίας της Ξάνθης για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με τους Θρακιώτες να επιλέγουν την «μαγευτική» τοποθεσία του Πράβετς, που βρίσκεται ελάχιστα έξω από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια, ένας προορισμός προσιτός και οικονομικά αλλά και εξαιρετικός από πλευράς εγκαταστάσεων, με τους Ξανθιώτες να έχουν να λένε τα καλύτερα απο την εμπειρία τους εκεί και τις δύο χρονιές που την επέλεξαν.

Να τονίσουμε πως ο νέος τεχνικός της Ξάνθης Μίλαν Ράνταβατς θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τους ποδοσφαιριστές του απο την 1η Ιουλίου όταν και θα ξεκινήσουν να καταφθάνουν στα Πηγάδια οι παίκτες της Ξάνθης, ενώ στις 2 Ιουλίου θα γίνουν τα εργομετρικά και στις 3 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων η πρώτη προπόνηση για την ομάδα της Θράκης.

Στα Πηγάδια η ομάδα της Ξάνθης αναμένεται να παραμείνει κοντά στις 2 εβδομάδες προτού αναχωρήσει στις 17 Ιουλίου για τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Πράβετς οπού και θα διαμείνει επίσης δύο εβδομάδες, μέχρι και τα τέλη Ιουλίου οπού και θα επιστρέψουν στην Ξάνθη για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τον Αύγουστο. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict η ομάδα της Θράκης θα δώσει 7 φιλικά συνολικά απο τα οποία τα 4 αναμένονται να δοθούν στην Βουλγαρία, και τα τρία τελικά στην Ελλάδα.

Σε σχέση με την περσινή ομάδα που βρέθηκε στο Πράβετς της Βουλγαρίας η φετινή Ξάνθη αναμένεται να είναι αρκετά διαφοροποιημένη και σε έμψυχο υλικό αλλά και στην τεχνική της ηγεσία καθώς θα είναι η πρώτη προετοιμασία της ομάδας υπο τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού, ενώ θα υπάρχουν και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ καθώς ως γνωστόν ήδη έχουν αποχωρήσει 10 ποδοσφαιριστές.

Share it