Search

Εντυπωσιακή παρουσία με τέσσερα μετάλλια για τον ΠΑΣ Πρωταθλητών στο «12ο Grand Prix Άργους Ορεστικού»

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού διοργάνωσαν τους αγώνες στίβου με την επωνυμία «12ο Grand Prix Άργους Ορεστικού 2017», όπου ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής έδωσε παρών.

Ο σπρίντερ του συλλόγου Γιάννης Δουλγέρης τερμάτισε 2ος στην κούρσα των 100μ. με 10’’ 96 και με αντίθετο άνεμο -1,70 αλλά και στα 200μ. επίσης 2ος με χρόνο 22’’11.

Εκπληκτική εμφάνιση έκανε η  Ματίνα  Μάρκου  συντρίβοντας  το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ. και τερματίζοντας  2η με χρόνο 59’’87.

Πολύ κοντά στο όριο για το Πανευρωπαϊκό για δεύτερη φορά έφτασε και η Άλκηστις Γεωργίου με τη 2η θέση της στα 100μ. με εμπόδια και χρόνο 13’’92 με αντίθετο άνεμο -1,4.

Φετινό ρεκόρ όμως και για τον εμποδιστή Κοσμά Παπαδόπουλο που με τον δεύτερο αγώνα του κατάφερε να τερματίσει 4ος  στα 400μ. με εμπόδια, δείχνοντας έτοιμος για τον τελικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στην Πάτρα.

Στον αντίποδα, κακή εμφάνιση και μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η άλτρια του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής Μάρα Κουκούτση με άλμα στα 5.55μ η οποία κατέκτησε την 7η θέση.

Να σημειωθεί κλείνοντας ότι ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής διανύει περίοδο αγωνιστικού πυρετού, μιας και το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στην Πάτρα αλλά και το Νέων Ανδρών/Γυναικών  στην Λάρισα, είναι οι επόμενοι στόχοι, και το μεγάλο στοίχημα για τον Χρήστο Τσιπουρίδη και την Tsipteam του!

Share it