Search

Αγκαλιά με την επιστροφή στην Γ’ Εθνική η Ζάκυνθος του Μιχάλη Χιονίδη!

Με τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Μιχάλη Χιονίδη να είναι εκ των πρωταγωνιστών η Ζάκυνθος βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ζακύνθου και τις επιστροφής στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Χιονίδης που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Καβάλας και την Δόξα Θεολόγου, βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η Ζάκυνθος μετά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε και την έριξαν στα τοπικά, όμως η επιστροφή της μοιάζει άμεση καθώς μια στροφή πριν το τέλος η ιστορική ομάδα του νησιού είναι αγκαλιά με τον τίτλο και την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Παναρτημισιακό θα έχει την ευκαιρία για φιέστα.

Για να γίνουν όλα αυτά η ομάδα της Ζακύνθου χρειάστηκε ένα γκολ στο 95′ στο σημερινό ντέρμπι τίτλου, όταν μετά απο σέντρα του Χιονίδη(τον βλέπετε στην φωτογραφία ενδεκάδας ο δεύτερος κάτω αριστερά) ο Σούρμπης με προβολή έκανε το 1-1 κόντρα στον ΑΟ Κατασταρίου και έτσι η Ζάκυνθος διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος και είναι αγκαλιά με τον  τίτλο και την άνοδο. Πριν το γκολ ο Μιχάλης Χιονίδης ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμη δύο φάσεις για την ομάδα του καθώς στο 62′ μετά απο σέντρα του η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή να μην καταλογίζει πέναλτι ακολουθώντας ένταση ενώ στο 80′ ο Χιονίδης κέρδισε την αποβολή αντιπάλου μετά απο δυνατό μαρκάρισμα μην μπορώντας να πιάσει τον ταχύτατο ξανθιώτη χαφ.

Η Ζάκυνθος να θυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους ξανθιώτες ποδοσφαιριστές που της δίνουν σημαντικές βοήθειες, καθώς σε αυτήν είχαν αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία τόσο ο Λάζαρος Ορφανίδης της Ξάνθης όσο και ο Βασίλης Δόντσος του Άρη Αβάτου αλλά και ο Τόλης Τσανακτσόγλου που τώρα αγωνίζεται στην ΕΠΣ Καβάλας με τα χρώματα του Εθνικού Καρυάς. Ενώ πέρα απο τους ξανθιώτες να θυμίσουμε πως στην ομάδα του Ιονίου αγωνίστηκαν επίσης ο Εβρίτης Δημήτρης Βοσνακίδης και ο Κομοτηναίος Γιάννης Πεχλιβανίδης.

Share it