Search

Με μεγάλη συμμετοχή το Κύπελλο compak sporting στην Κομοτηνή!

Η σκοποβολή έχει ζωή στην Κομοτηνή. Το άθλημα που ανεβαίνει σταδιακά έχει οπαδούς και στην περιοχή μας, οι οποίοι και συμμετείχαν σε αγώνα κυπέλλου compak sporting που διοργάνωσε ο Ωρίων Σκοπευτικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Ο αγώνας ήταν διασυλλογικός και περιφερειακός και συγκέντρωσε 14 συμμετοχές, δηλαδή μόλις 3 λιγότερες από το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Ιουνίου στο σκοπευτήριο που διατηρεί ο σύλλογος στην Κομοτηνή, προς Νυμφαία.

Για τον αγώνα μας ενημερώνει σχετικά ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Αντωνόπουλος. “Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας για φέτος, που έγινε στην Κομοτηνή. Για τα δεδομένα της εποχής, κι αναλογιστούμε ότι στο πανελλήνιο είχε μόλις 17 άτομα, η διοργάνωσή μας ήταν καλή. Ήρθε στην περιοχή μας και κόσμος από Καβάλα, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να συμμετάσχει. Ο αγώνας ήταν σε καλό επίπεδο και μεταξύ των σκοπευτών είχαμε καλό κλίμα”, μας εξηγεί.

Μάλιστα, ο ίδιος ήταν που κέρδισε και την πρώτη θέση με την πολύ αξιόλογη επίδοση 46 στα 50, με την οποία και ξεπέρασε σκοπευτή της Α1 κατηγορίας, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη. Επόμενη στάση για τον πρόεδρο είναι η συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 17-18 Ιουνίου στη Μαλακάσα, ενώ γενικά για τον σύλλογο στο επόμενο διάστημα δρομολογούνται δύο αντίστοιχοι διασυλλογικοί αγώνες, περίπου στις αρχές Αυγούστου και στα μέσα Σεπτεμβρίου. Επίσης, αναμένουμε και σεμινάριο κυνηγετικής σκοποβολής, το οποίο θα είναι για όσους κυνηγούς επιθυμούν να εκπαιδευτούν περαιτέρω και θα μιλήσει προπονητής κυνηγετικής σκοποβολής.

Από φέτος καταφέραμε να φέρουμε και φοιτητές και γυναίκες, ώστε να γνωρίσουν το άθλημα. Μάλιστα, δυο-τρεις από αυτούς έχουν κατεβεί και σε αγώνες, παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Παροτρύνω και σε άλλους να δοκιμάσουν ένα χόμπι, το οποίο μάλιστα -το compak sporting- θα γίνει και ολυμπιακό άθλημα στην επόμενη Ολυμπιάδα”.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 50 ΔΙΣΚΩΝ
Α1 κατηγορία
Χρήστος Δετσαρίδης ΣΚΟΑΛ. 1ος
Α κατηγορία 
Παναγιώτης Αντωνιάδης ΩΡΙΩΝ ΚΟΜ. 1ος
Αθανάσιος Χάσπαρης ΑΕΤΟΣ ΚΑΒ 2ος
Νεοπτόλεμος Τερλεμές ΩΡΙΩΝ ΚΟΜ. 3ος
Β κατηγορία
Άγγελος Λυμπερίδης ΩΡΙΩΝ ΚΟΜ. 1ος
Παναγιώτης Καραφύλλης ΩΡΊΩΝ ΚΟΜ.2ος
Χαράλαμπος Παυλίδης ΩΡΊΩΝ ΚΟΜ. 3ος
Κατηγορία Γυναικών 
Χρυσάνθη Νάνου ΩΡΙΩΝ ΚΟΜ. 1η
Κατηγόρια βετεράνων
Αθανάσιος Χάσπαρης ΑΕΤΟΣ ΚΑΒ.1ος

Share it