Search

Ο χάρτης της Γ’ Εθνικής της νέας αγωνιστικής περιόδου για ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής!

Ως είθισται, η εθνική κατηγορία που έχει ακόμα… κενά στο ξεκίνημα του καλοκαιριού είναι η Γ’ Εθνική, καθώς εκκρεμεί ο πρωταθλητής της ΕΚΑΣΔΥΜ, αλλά και όπως πάντα είναι η κατηγορία που έχει το περισσότερο…ντόμινο σε περίπτωση αλλαγών στις πιο πάνω κατηγορίες.

Απο την περσινή περίοδο στην Β’ Εθνική απο τους δύο ομίλους του Βορρά ανέβηκαν οι Τιτάνες Παλαμά, Ελίμεια, Παναθλητικός και Ικαροι Σερρών. Αντιθέτως, στις τοπικές Ενώσεις έπεσαν οι Αριστοτέλης Φλώρινας (ΕΚΑΣΔΥΜ), Βίκος Ζαγοροχώρια (ΕΣΚΑΒΔΕ), Αιγινιακός (ΕΚΑΣΚΕΜ), Αστέρας Καβάλας, Αγία Βαρβάρα Καβάλας (ΕΚΑΣΑΜΑΘ), Νεάπολη (ΕΚΑΣΘ), Νέα Μουδανιά (ΕΚΑΣΧ).

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΕΚΑΣΑΜΑΘ πέρα απο τις δύο ομάδες της Κομοτηνής θα έχει ακόμη δύο εκπροσώπους καθώς πέρα απο τον Ορφέα Νέου Σκοπού που όπως και οι Κομοτηναίοι διατηρήθηκε στην κατηγορία, στην Γ’ Εθνική επιστρέφει και η Ελευθερούπολη που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ κερδίζοντας στον τελικό το Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Πέρα όμως απο τις ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, και έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού πως ως συνήθως οι ομάδες της ΕΚΑΣΘ θα ανακατανεμηθούν στους δύο ομίλους του Βορρά, δεδομένα στην νέα Γ’ Εθνική και τον 4ο όμιλο θα έχουμε έναν όμιλο που εξ’ ολοκλήρου θα παίζεται με ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, με τις μοναδικές πόλεις εκτός αυτών των δύο που θα έχουν παρουσία στην κατηγορία να είναι οι Κομοτηνή, Σκοπός Σερρών και Ελευθερούπολη Καβάλας!

Μπορείτε να πάρετε μια εικόνα απο το πως θα είναι οι όμιλοι, αναμένοντας φυσικά την ανακατανομή των ομάδων της ΕΚΑΣΘ που θα γίνει την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 13.00 στην αίθουσα διαλέξεων του Καυταντζογλείου σταδίου στην Θεσσαλονίκη, οπού θα δούμε αν θα μείνουν οι ομάδες ως έχουν στο παρακάτω πίνακα η θα έχουμε κάποιες αλλαγές μέσα απο τις κληρώσεις που θα γίνουν.

3ος όμιλος (Βορράς) 4ος όμιλος (Βορράς)
1. Αίας Ευόσμου (έπεσε από τη Β’ Εθνική) 1. Πολύγυρος (έπεσε από τη Β’ Εθνική)
2. Φίλιππος Βέροιας (έπεσε από τη Β’ Εθνική) 2. ΧΑΝΘ (έπεσε από τη Β’ Εθνική)
3. Διόσκουροι Κοζάνης 3. Χαλκηδόνα
4. Φάρσαλα 4. ΑΕ Κομοτηνής
5. Νικόπολη Πρέβεζας 5. Ζέφυρος
6. ΑΓΣ Ιωαννίνων 6. Μακεδονικός
7. Ευκαρπία 7. Ιωνικός Ιωνίας
8. Εύαθλος 8. ΓΑΣ Κομοτηνή
9. Απόλλωνας Καλαμαριάς 9. Ορφέας Νέου Σκοπού
10. Πρωτέας Γρεβενών 10. Μαντουλίδης
11. IBC (πρωταθλητής Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ) 11. Αστέρας Σίνδου (πρωταθλητής  ΕΚΑΣΘ)
12. Νίκη Βόλου (πρωταθλήτρια Α1 ΕΣΚΑΘ) 12. ΜΕΝΤ (2η στην  ΕΚΑΣΘ)
13. ΑΟΚ Βέροιας (πρωταθλητής Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ) 13. Ελευθερούπολη (πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ)
14. Πρωταθλητής Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ 14. Κένταυρος Καλλικράτειας (πρωταθλητής  ΕΚΑΣΧ)

Share it