Search

Οι προσθαφαιρέσεις στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ξάνθη ενόψει της νέας σαιζόν!

Το κλασσικό “ομάδα που κερδίζει” δεν αλλάζει φαίνεται πως τηρούν στην μεγάλη ομάδα της Θράκης, τον ΑΟΞ, με τους ιθύνοντες της Ακαδημίας μετά τις κρίσεις που έγιναν να παίρνουν την απόφαση να μην υπάρχου μεγάλες αλλαγές στα τμήματα Υποδομής του συλλόγου και να συνεχίσουν με την πετυχημένη συνταγή που έχει μπει.

Έτσι στο τιμόνι τις Κ20 διατηρείται ο Κώστας Προδρομίτης, ο οποίος μάλιστα τη νέα σαιζόν θα βρίσκεται στον πάγκο έχοντας και πιο ενισχυμένο δίπλωμα καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κατερίνη για το UEFA A'(θυμηθείτε ΕΔΩ). 

Στα Κ17 θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο άνθρωπος των Final 4, Κώστας  Μπεδρελής για τον οποίο σαφέστατα υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη, άλλωστε είναι εδώ και πολλά χρόνια στα τμήματα Υποδομής του συλλόγου,  ενώ πέρα απο το πρωτάθλημα Εφήβων το 2014 και την παρουσία ακόμη έναν τελικό πέρσι και άλλα δύο Final 4 στην ηλικιακή κατηγορία των Κ17 έχει να επιδείξει πολυποίκιλο έργο σε όποιο πόστο του έχει ζητηθεί στην Ακαδημία του συλλόγου.

Ούτε στα Κ15 θα υπάρξει αλλαγή με τον Θόδωρο Καραγιαννίδη μετά την απόλυτα πετυχημένη φετινή χρονιά να συνεχίζει το δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας των Παίδων του συλλόγου για τα πιο επαγγελματικά δεδομένα των ανώτερων ηλικιακών κατηγοριών, άλλωστε η Κ15 αποτελεί το μεταίχμιο της παιδικότητας των αγώνων και των πιο “ανταγωνιστικών” δεδομένων της παρουσίας σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Super League.

Αλλαγές όμως δεν θα έχουμε και στα μέλη των τεχνικών τιμ, με τον Ηλία Καραλίδη να έχει υπο την εποπτεία του την εκγύμναση των παικτών της Ακαδημίας, το Νίκο Καλαϊτζή να διατηρείται στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, και τους Βάιο Ιγκιτιάν και Κυριάκο Παπαδόπουλο στις θέσεις των βοηθών προσφέροντας σημαντική βοήθεια στους πρώτους προπονητές και των τριών τμημάτων του συλλόγου που μετέχουν στην Super League αλλά και στα μικρότερα τμήματα. Εκεί οπού διατηρούνται οι Βασίλης Καλαϊτζίδης και Μπάμπης Κορωνίδης.

Μοναδική αλλαγή στο τιμ των τμημάτων Υποδομής του συλλόγου, και αυτή υποχρεωτική, είναι αυτή του φυσιοθεραπευτή μια και ο Αλέξανδρος Βαρνταπετιάν(αριστερά στην φωτογραφία πάνω) εκτίει την στρατιωτική του θητεία και έτσι η ΠΑΕ για αυτό το διάστημα καλείται να βρει αντικαταστάτη με τους ιθύνοντες του συλλόγου εκτός απροόπτου να καταλήγουν στην δοκιμασμένη λύση του Άλκη Γαβριηλίδη που βρισκόταν με την ομάδα στο Final 4  της Τρίπολης και ενώ στην αρχή της σαιζόν εργαζόταν στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.

Φυσικά αλλαγές δεν θα έχουμε και στο “κεφάλι” των τμημάτων Υποδομής με τον, κορυφαίο σε συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής, Νίκο Κεχαγιά να διατηρεί την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας και τον Περικλή Καλογιάννη σε αυτή του Υπεύθυνου των Ακαδημιών δίδυμο που τα τελευταία χρόνια πέρα απο έναν τίτλο έχουν φέρει και πολλές ακόμη επιτυχίες. Τις χρήσιμες και σημαντικές του βοήθειες στις Ακαδημίες του συλλόγου ως γιατρός της ομάδας θα δίνει και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Κουτσογιάννης, και φυσικά θα συνεχίσει την εξαιρετική του δουλειά ο φροντιστής των Ακαδημιών Δημήτρης Σεβδιλής.

Share it