Search

Την Κυριακή το 3ο τουρνουά “Ευστάθιος Τοροσίδης” στον Πετεινό Ξάνθης! Οι συμμετοχές του τουρνουά

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η Ακαδημία του Άρη Πετεινού διοργανώνει το 3ο “Ευστάθιος Τοροσίδης”, προς τιμήν του αείμνηστου Προέδρου της ομάδας  και πατέρα του αρχηγού της Εθνικής μας Βασίλη Τοροσίδη, ένα τουρνουά που έχει ως  βασική φιλοσοφία το «ευ αγωνίζεσθαι».

Οι διοργανώσεις αυτές φέρνουν κοντά τους μικρούς αθλητές, τους γονείς τους και όλους όσους έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου. Σκοπός του τουρνουά είναι η χαρά της συμμετοχής των παιδιών. Να συμμετέχουν όλοι, να αγωνισθούν όλοι και να προσπαθήσουν όλοι. Να μάθουν όλοι ότι η αξία δεν
φαίνεται μόνο από τα γκολ που σκόραρε κανείς αλλά από τη διαρκή προσπάθεια του, από τα μπράβο που μοίρασε και από τον ιδρώτα που έτρεξε στο πρόσωπο του.

Επίσης γεμίζοντας το γήπεδο του Πετεινού με όλους αυτούς τους μικρούς ποδοσφαιριστές η Ακαδημία του Πετεινο’υ θέλει να τιμήσει έναν μεγάλο παράγοντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μα προπαντός έναν μεγάλο οραματιστή που τόσο γρήγορα έφυγε από κοντά μας, τον Ευστάθιο Τοροσίδη. Πρόεδρο ηγέτη και ψυχή του Άρη Πετεινού αλλά και ιδρυτή της πρώτης ακαδημίας του συλλόγου.

Το τουρνουά θα ανοίξει τις πύλες του την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 9;15 και θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι όταν  μετά το φινάλε των αγώνων θα μοιραστούν έπαινοι συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και όλες τις ομάδες. Οι αγώνες θα γίνουν σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14.

Στο φετινό τουρνουά μετέχουν οι Ακαδημίες των Ηρακλή Ζυγού(μπαμπίνι), ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Σπάρτακος Κομοτνής, Απόλλων Καβάλας, Καβάλα 2004 και φυσικά της οικοδέσποινας ομάδας του Άρη Πετεινού.

 

Share it