Search

Τα 6 ταλέντα του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης που μετείχαν στο Scouting Camp του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη(+photos)

Με την συμμετοχή κάτι περισσότερο απο 300 παιδιών πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το διήμερο Scouting Camp του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού.

Το «Scouting Camp» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να «τσεκάρουν» τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά που δοκιμάστηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ήταν γεννημένα το 2002, το 2003, το 2004 και το 2005 ενώ κατ’ εξαίρεση έγιναν δοκιμαστικά και στην ηλικία 2001.

Το «παρών» στα δοκιμαστικά έδωσε ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταϊδης, ο υπεύθυνος scouting, Γιώργος Αμανατίδης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20, Άριελ Ιμπαγάσα, οι προπονητές Βασίλης Βούζας, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Πάντος, Τάσος Θέος, Φώτης Παπαπαναγή, Μάκης Βενιαμίν (τερματοφυλάκων), αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων της α’ ομάδας του Ολυμπιακού, Αλέκος Ράντος.

Οι ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, τους ανθρώπους του Ολυμπιακού θα ειδοποιηθούν για να περάσουν δοκιμαστικό και στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ανάμεσα στα παιδιά που έδωσαν το παρών στα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου βρέθηκαν και 6 παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης(Νίκη Απαλού), με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Παναγιώτη Λογαρά να έχει μαζί τους τους Μ. Σιδηρόπουλο(2002), Α. Συτμαλίδη(2002), Π. Λογαρά(2002), Β. Παπαδόπουλο(2005), Σ. Τσελεμπάκη(2005) και Σ. Καλαμαρά(2005).

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης άφησαν άριστες εντυπώσεις, τόσο με το ταλέντο όσο και με την συμπεριφορά τους, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να έχουν να λένε τα καλύτερα. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως απο την Ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε αποκτήσει και τα αδέρφια Μανώλη και Δημήτρη Σιώπη.

Share it