Search

Β. Κωνσταντίνου: «Τουρνουά αξιολόγησης στην Αλεξανδρούπολη ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός»

Παρών στο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Αγία Μαρίνα 2017» (από την πρώτη μέρα του οποίου θα δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση) του Αθλητικου Ομίλου Μαΐστρου Αλεξ/πολης που εδώ και ένα χρόνο είναι μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου της Αθήνας και πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο κ. Κωνσταντίνου μιλώντας αποκλειστικά στο μικρόφωνο του SportsAddict, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν αναμένεται να πραγματοποιηθεί τουρνουά αξιολόγησης για παιδιά ακαδημιών στην Αλεξανδρούπολη και πιθανότατα στο γήπεδο της Μαΐστρου.

Αναλυτικά είπε:

«Για να μην κατεβαίνουν τα παιδιά στην Αθήνα θα κάνουμε εδώ στην Αλεξανδρούπολη ένα τουρνουά αξιολόγησης για να έρθουν τα παιδιά της Θράκης, όπως κάναμε πριν 20 μέρες στην Κατερίνη και ήρθαν αρκετά παιδιά.

Θα προσπαθήσουμε μάλιστα να το κάνουμε σε αυτόν εδώ το χώρο που είναι εκπληκτικός, για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη αξιολόγηση. Αυτό βέβαια θα γίνει από την καινούρια σεζόν γιατί ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο κ. Φύσσας με τον κ. Ελευθεριάδη σχεδιάζουν την καινούρια πορεία και το σχέδιο τριετίας για τις ακαδημίες της ομάδας».

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσουν οι αναλυτικές δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου που μίλησε για θέματα ακαδημιών, αλλά και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

 

Share it