Search

Καραμπίνης in, Σαρημπαλίδης & Καραμπέκης out στην ΑΕ Κομοτηνής

Την απόκτηση του 21χρονου γκαρντ Άκη Καραμπίνη και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Καραμπέκη και Γιώργο Σαρημπαλίδη, ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητη ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ ΑΚΗ. Ο 21χρονος Guard, τα τελευταια 3 χρονια αγωνιζόταν στην Ασπιδα Ξανθης (Β´ και Γ’ Εθνικη) ενω αγωνίστηκε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων και στον Ιωνικό Ιωνιας. Με την ομάδα των Ιωαννίνων προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελλληνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, οπου και κατέλαβαν την 4η θέση, οπως και στο σχολικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον έχει κληθεί 2 χρόνια στην Εθνική Παίδων και Εφήβων.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίχτης της ΑΕ Κομοτηνης τόνισε “Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που έχει στόχο την σκληρή δουλειά. Στην Ασπίδα Ξάνθης πέρασα πολυ ωραία χρόνια και τους ευχαριστώ όλους. Μου αρέσει πολυ ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας ενω σημαντικό ρόλο στην λήψη της απόφασης έπαιξε ο τροπος που μου μίλησαν και οτι θα δουλέψω με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά”.

*** Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους αθλητές Δημήτρη Καραμπέκη και Γιώργο Σαρημπαλίδη, τους οποίους και ευχαριστούμε για την συνεργασία!»

Share it