Search

«Πέταξε» για Εσθονία με Κασαμπαλή & Δαλακούρα η Εθνική Ελλάδας του βόλεϊ

Για το Ταλίν της Εσθονίας αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι (12:05 μέσω Στοκχόλμης) η αποστολή της Εθνικής Ανδρών προκειμένου να αγωνιστεί στο 2ο τουρνουά του World League.

Συγκριτικά με την ομάδα που αγωνίστηκε στην Βαρκελώνη στο 1ο τουρνουά τα νέα πρόσωπα είναι οι Εβρίτες Σταύρος Κασαμπαλής & Ανέστης Δαλακούρας που θα πάρουν τη θέση των Θάνου Τερζή & Γιώργου Στεφάνου, ενώ θα απουσιάσει κι ο τραυματίας Νίκος Ζουπάνι.

Συνολικά οι Εβρίτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι 6 και είναι οι Τσέλιος, Γκαράς, Κουμεντάκης, Ανδρεάδης, Δαλακούρας και Κασαμπαλής.

Αναλυτικά ο Κώστας Αρσενιάδης και οι συνεργάτες του Νίκος Μπουτσουρής, Μπάμπης Μυτσκίδης επέλεξαν για το ταξίδι στο Ταλίν τους: Παρασκευά Τσέλιο, Δημήτρη Γκαρά, Ανδρέα Ανδρεάδη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Γιάννη Τακουρίδη, Ανέστη Δαλακούρα, Ανδρέα Φράγκο, Σταύρο Κασαμπαλή, Κώσυα Στιβαχτή, Μενέλαο Κοκκινάκη, Σωτήρη Σωτηρίου.

Στην αποστολή θα βρίσκονται ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Παπαγεωργίου, ο φροντιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο δημοσιογράφος-απεσταλμένος του ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος.

Share it