Search

Αποχαιρέτησε τον Ίασμο και επέστρεψε στο αγαπημένο του Κόσμιο ο Σάββας Αϊβάζης!

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου γνωστοποίησε με δήλωση-ανακοίνωση του ο Σάββας Αϊβάζης, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η μεγάλη επιστροφή του στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Για την αποχώρηση του απο τον Ίασμο ο πολύπειρος τεχνικός δήλωσε: «Μετά από συζήτηση που ανοίξαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μεχμέτ Ομέρ καταλήξαμε στην λήξη της συνεργασίας μας. θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο-φίλο τον πρόεδρο του συλλόγου αλλά και δύο παράγοντες χωρίς να πω τα όνομα τα τους για την απέραντη εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Ευχαριστώ τους παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου που συνεργάστηκα με τους οποίους πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο. Πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους τους Ιάσμου που ήταν διπλά μας.  Ευχαριστώ πολύ Μέγα Αλέξανδρε Ιάσμου». 

Ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση της ομάδας του Κοσμίου, η οποία φιλοδοξεί με τον Σάββα Αϊβάζη στον πάγκο να επιστρέψει σε Εθνικές κατηγορίες:

Ο ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ ΒΡIΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧAΡΙΣΤΗ ΘEΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ EΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣIΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤH Κ ΣΑΒΒΑ ΑΙΒΑΖΗ.
ΤΟ Δ.Σ., ΓΝΩΡIΖΟΝΤΑΣ OΤΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤAΤΗΣ ΤΟΥ Κ. ΔΙΓΚΑ EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕIΝΑΙ ΚAΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜEΝΟΣ ΚΑΙ EΜΠΕΙΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤHΣ, ΜΕ ΕΠΑΡΚH ΤΕΧΝΟΓΝΩΣIΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞIΕΣ, ΜΕΤA ΑΠO ΠΟΛΛEΣ ΕΠΑΦEΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ, ΑΠΟΦAΣΙΣΕ ΟΜOΦΩΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕI ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΙΒΑΖΗ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ OΤΙ ΠΛΗΡΕI OΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘEΣΕΙΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝAΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚOΝΤΩΝ ΑΠO ΤΟΝ ΝEΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤH ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟYΝ ΟΛΕΣ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚEΣ ΕΚΚΡΕΜOΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ, ΣΤΟΧΕYΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝHΣΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣIΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝEΑ ΣΕΖOΝ, ΜΕ ΣΧΕΔOΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜEΝΟ ΤΟ ΡOΣΤΕΡ.

Share it