Search

Ψήφισε και ανάδειξε την καλύτερη 11αδα, τον καλύτερο προπονητή και τον mvp στην Α’ ΕΠΣ Θράκης για τη σεζόν 2016-17!

Το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε για τη σεζόν 2016-17 το πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας στην ΕΠΣ Θράκης, με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.  Η ομάδα του Σάκη Σκουλή, ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα στη διαδικασία των πλέι-οφ και πανάξια έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού, αφήνοντας πίσω τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, που στη κανονική διάρκεια επιδείκνυαν χαρακτηριστική σταθερότητα και φάνταζαν φαβορί.

Σε όλη αυτή τη μακρά πορεία των 22 αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και των 10 αγωνιστικών σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ, αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και είχαν μία καλή παρουσία στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Στο SportsAddict.gr ξεχωρίσαμε (μαζί με τη συνδρομή προπονητών) τους τρεις καλύτερους σε κάθε θέση και ζητάμε από σας, το αναγνωστικό μας κοινό, να ψηφίσει τον καλύτερο σε κάθε θέση, ώστε να σχηματιστεί η καλύτερη 11αδα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ακόμη, καλείστε να ψηφίσετε τον καλύτερο προπονητή, καθώς και τον mvp της σεζόν!

Share it