Search

Ο Στέλιος Τελούδης είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

Με τον Στέλιο Τελούδη στο τιμόνι της θα πορευθεί τη νέα σεζόν η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κανδύλη από την τεχνική ηγεσία.

Ο κ. Τελούδης μέχρι πρότινος εργαζόταν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ βοηθός του θα είναι ο Γιώργος Δουρδούλης που μέχρι πέρυσι ήταν παίκτης του Εθνικού.

Η ανακοίνωση – απολογισμός του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού:

«Σε απολογισμό προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου , με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου όλων των ομάδων του.

Η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη , αφού ο στόχος της προώθησης νέων σε ηλικία παικτών σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα πραγματοποιήθηκε .

Η μακριά και δύσκολη προετοιμασία του περσινού καλοκαιριού , με την διάθεση και συμμετοχή των παικτών , να μας εκπλήσει όλους , απέδωσε καρπούς.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό ξεκινούμε και φέτος την προσπάθεια , με την ίδια φιλοσοφία.

Μοναδική αλλαγή η θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδος. Ο κόουτς Κανδύλης , μετά από πολλά χρόνια , και έχοντας σηκώσει το βάρος της δημιουργίας μιας νέας αρχής , ζήτησε χρόνο ξεκούρασης και εκτόνωσης.

Ευχαριστούμε Γιώργο για την υπομονή σου στις ιδιοτροπίες και απαιτήσεις της διοίκησης και των αθλητών.

Στην θέση του αναλαμβάνει ο κόουτς Τελούδης με βοηθό τον μέχρι πέρσι παίκτη της ομάδος Δουρδούλη. Ευχόμαστε να αφήσει και αυτός το στίγμα του στην ιστορική αυτή ομάδα, (εμείς την λέμε οικογένεια)».

Share it