Search

Μετακομίζει στη Σύρο για χάρη του Φοίνικα ο Εβρίτης Γιώργος Πεντίδης

Στην Ερμούπολη και τον Φοίνικα Σύρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Πεντίδης καθώς ο 23χρονος κεντρικός έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Την ευκαιρία να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στην Α1 θα έχει ο Γιώργος Πεντίδης καθώς βρίσκεται κοντά στον Φοίνικα Σύρου και τη νέα χρονιά εκτός απροόπτου θα φορά τα «κυανέρυθρα» των Πειρατών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 23χρονος κεντρικός που αποτελεί γέννημα θρέμμα και αρχηγός φέτος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την τύχη μακριά από τους «πράσινους» του Έβρου.

Το πλούσιο ταλέντο του αλλά και οι πολύ καλές χρονιές που πραγματοποίησε με την Ορεστιάδα τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσαν τα διαπιστευτήριά και το “διαβατήριο” του νεαρού Θρακιώτη για την μετακόμισή του στην Σύρο, με τους “Πειρατές” να είναι κοντά στο να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη.

Στην Σύρο ο Πεντίδης θα συναντήσει εκ νέου τον Αλέξανδρο Χήρα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες προ διετίας στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.

Πηγή: volleyplanet.gr

Share it