Search

Θα λάβει κανονικά μέρος στην Α’ ΕΠΣ Έβρου η Ένωση Κορνοφωλιάς/Λυκόφης!

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοικούντες της ΑΕ Κορνοφωλιάς/Λυκόφης γνωστοποιούν ότι μετά από συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 5 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου, αποφασίστηκε ότι η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου. Μάλιστα, στις 25/6 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η πρωταθλήτρια του Κεντρικού ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με τον τίτλο που κατέκτησε ανεβαίνει δικαιωματικά στη μεγάλη κατηγορία του νομού, αλλά έχουμε δει πολλές φορές ομάδες να αποφασίζουν για διάφορους λόγους να μην το πράξουν, οπότε η κίνηση αυτή είναι πολύ σημαντική. Μετά λοιπόν και από αυτή την εξέλιξη και με δεδομένο το γεγονός ότι και η ΠΑΕ Νίψας θα συμμετάσχει κανονικά στην Α’ κατηγορία, αναμένουμε την τελική απόφαση και της ΠΑΕ Ριζίων, η οποία είναι η τρίτη πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν στην Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κορνοφωλιάς/Λυκόφης:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ύστερα από το συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας αποφασιστικε παμψηφεί η άνοδος της ομάδας στην Α κατηγορία. Επίσης προκηρύχθηκαν εκλογές για την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου στης 25-6-2017 και ώρα 20:00 στα γραφεία της ομάδας στην Λυκοφη. Όσοι επιθυμούν να μπούνε στο νέο Δ.Σ. παρακαλουνται να προσέλθουν».

 

Share it