Search

Νίκησε την ΑΕ Καραϊσκάκη των Κουσίδη, Ζυγκερίδη & Μπεκατώρου και πήρε το τρόπαιο ο Ηρόδοτος

Μετά την κατάκτηση του Κυπελλου Ερασιτεχνών κόντρα στην Ελπίδα Σκουτάρεως η οποία είχε αποκλείσει τον Άρη Αβάτου, ο Ηρόδοτος κατέκτησε και το Σούπερ Καπ επικρατώντας 1-0 της Κυπελλούχου Γ’ Εθνικής ΑΕ Καραϊσκάκη στην Ελευσίνα.

Στην πλευρά των ηττημένων ήταν και οι Μπάμπης Ζυγκερίδης, Νίκος Κουσίδης και Αλέξανδρος Μπεκατώρος οι οποίοι στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν φόρεσαν τη φανέλα του Πανθρακικού.

Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού πέτυχε ο Κοιλιάρας στο 72ο λεπτό. Αυτό ήταν το τέτερτο φετινό τρόπαιο για τους παίκτες του Λευτέρη Βασιλειάδη, καθώς είχαν προηγηθεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣΗ, αλλά και το κύπελλο Ερασιτεχνών.

Συνθέσεις:

ΑΕ Καραϊσκάκης: Σιαράβας, Παπανίκου (75′ Ευαγγέλου), Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Ντατίδης, Μπεκατώρος (75′ Γυφτοκώστας), Μαζιώτης(59′ Κουσίδης), Ζυγκερίδης

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Προβυδάκης, Τσουμάγκας, Κεφαλούκος, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Μωραΐτης (87′ Μπάμπης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης (72′ Μυλωνάς), Κοιλιάρας (90′ Παπαδάκης), Αχιλλέως.

Πηγή: gazzetta.gr

Share it