Search

Επιστροφή με νίκη για την πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Regions ΕΠΣ Ξάνθης που κέρδισε τους επίλεκτους της Θράκης στο Rodopi Sports(+photos)

Ούτε σε φιλικά δεν χάνει η επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης που κατέκτησε πριν δύο χρόνια το πρωτάθλημα Ελλάδας στο Region’s Cup, με τους παίκτες που επέλεξε ο Απόστολος Κουτρουλός να κερδίζουν με 2-0 την επίλεκτη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που επελέγη απο την αθλητική σελίδα Rodopisport στο ομώνυμο τουρνουά που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά αυτή την φορά στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα τέρματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας σημείωσαν ο Γιάννης Καραγκιόζης στο 26′, ενώ το τελικό 2-0 υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας διαμορφώθηκε στο 62′ με αυτογκόλ. Πριν την έναρξη του αγώνα η αθλητική σελίδα του Γιώργου Σκουταρίδη τίμησε τους πρωταθλητές Ελλάδας του 2015 μέσω του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη.

Το φιλμ του ματς σύμφωνα με τους διοργανωτές:

10’ Σέντρα του Ξενάκη, ο Ερκάν θα κάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοράι.

12’ Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με το σουτ ου επιχείρησε ο Ερκάν να μην βρίσκει στόχο.

26’ ΓΚΟΛ! Η πρώτη ευκαιρία που παρουσιάστηκε στους φιλοξενούμενους δεν θα περάσει ανεκμετάλλευτη, αφού ο αρχηγός της ομάδας της Ξάνθης, Καραγκιόζης, κέρδισε την μπάλα από λάθος της άμυνας και βλέποντας τον Κορωνάκη εκτός θέσης, επιχείρησε ένα μακρινό, δυνατό, ψηλοκρεμαστό σουτ, που κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

29’ Ο Αντωνιάδης θα κάνει το σουτ στην κίνηση όμως η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

31’Λάθος του Κορωνάκη, ο Κυριαζίδης έκλεψε την μπάλα, σούταρε προς την κενή εστία, όμως ο Μπένεκος πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή και απομάκρυνε με κεφαλιά.

41’ Περάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σουτ του Γκέκα, έδιωξε με τις γροθιές ο Ποιμενίδης.

45’ Σουτ του Κυριαζίδη η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

48’ Νέο σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Κάτση αυτή τη φορά, το οποίο απομάκρυνε ο Ποιμενίδης.

58’ Άλλη μια προσπάθεια με σουτ από τον Κάτση, το οποίο ούτε τώρα θα βρει στόχο.

62’ ΓΚΟΛ! Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Κάτσης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Σεφέρης στην προσπάθειά του να διώξει σε κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.

68’ Νέα δύσκολη επέμβαση του Ποιμενίδη σε φάουλ του Τουργαϊδη.

72’ Ένα σουτ που θα επιχειρήσει ο Κάτσης, η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από δεξί κάθετο δοκάρι.

77’ Τελευταία αξιόλογη στιγμή στο ματς και μοναδική των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο με το σουτ του Μαυράκη να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για την ΕΠΣ Θράκης ο Τάσος Μπόζης ξεκίνησε το ματς με τους:  Κορωνάκης, Πότσης, Τουρασανίδης, Μυστρίδης, Μπενέκος, Χουσεϊν Σαλήμ, Αντωνιάδης, Ξενάκης, Αμέτ Ερκάν, Φλέγγας, Γαλεάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ποιμενίδης, Ζαχαρόπουλος, Κουδούνης, Τζιαφάλλιας, Ταμάμης, Κυπιρτόγλου, Κόσιης, Σεφέρης, Μπόζης, Γιατσάι, Μαυράκης.

Για την ΕΠΣ Ξάνθης ο Απόστολος Κουτρολός χρησιμοποίησε τους: Κισά Ομέρ Κοράι, Μυλωνά, Παπαδημητρίου, Αλήογλου Γκ., Σαρηγιαννίδη Αλ., Χακή Τζαμπάζ, Τουργαϊδη, Κυριαζίδη, Καραγκιόζη, Μπουρλόγλου, Σαρηγιαννίδη Π., Γκέκα, Δόντσο, Κουτσομιχάλη, Μουαρέμογλου Νεζγκιούλ, Κατσή, Κοτζάκελη.

 

Share it