Search

Επανέρχονται στο προσκήνιο για τον πάγκο της Ξάνθης με δηλώσεις τους Σοτίλι και Ιορντανέσκου!

Σε αναζήτηση προπονητή εξακολουθεί να βρίσκεται η Ξάνθη, η οποία επιμένει να εξετάζει επιλογές από το εξωτερικό. Μάλιστα με νέα δημοσιεύματα σε Ρουμανία και Ιταλία επανέρχονται στο προσκήνιο τα ονόματα τον Σοτίλι και Ιορντανέσκου.

Για την περίπτωση του Ιορντανέσκου ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός, ανέφερε στο DigiSport ότι συναντήθηκε με τον Χρήστο Πανόπουλο(θυμηθείτε το θέμα ΕΔΩ), χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ξανθιώτικης ομάδας με τον Ρουμάνο να αναφέρει: «Έγινε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, αλλά υπάρχουν σύνθετα θέματα που με κάνουν να το σκέφτομαι, είναι μια περίπλοκη κατάσταση»

Οι Ρουμάνοι, πάντως, εκτιμούν ότι η Ξάνθη αποτελεί την καλύτερη προοπτική για τον Ιορντανέσκου και αναμένονται εξελίξεις προσεχώς, με την ομάδα της Θράκης πάντως να έχει κάνει αρκετή υπομονή στην περίπτωση του 38χρονου Ρουμάνου δείχνοντας πως την θεωρεί μια καλή λύση.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σοτίλι, δημοσιεύματα από την Ιταλία, αναφέρουν ότι έγινε και συνάντηση ανάμεσα στους Θρακιώτες και τον 48χρονο τεχνικό, ο οποίος είναι μία περίπτωση που παίζει δυνατά για να διαδεχτεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως η Ξάνθη εκτός της συνάντησης που είχε το Σάββατο (3/6) με τον Σοτίλι, είναι σε επαφές και με έναν ακόμη προπονητή και πως τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι την Πέμπτη (8/6). Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Σοτίλι οδήγησε φέτος την Αρέτσο στα πλέι οφ της ανόδου στη Serie B, ενώ έχει κάτσει μεταξύ άλλων στον πάγκο των Κάρπι, Βαρέζε, Βενέτσια, Βασάνο Βίρτους και Σαρτσανέζε.

Οι εξελίξεις όπως διαβάσατε στο σχετικό θέμα του Sportsaddict(θυμηθείτε ΕΔΩ), θα είναι άμεσες ειδικά μετά την επιστροφή του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου απο  την Ισπανία που βρέθηκε για θέματα της ομάδας.

Share it