Search

Μετά τον Γουάλας θέλει και άλλους πρώην της Ξάνθης η Λάρισα!

Παίκτης της Λάρισας θα είναι για την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Φερνάντο Γουάλας, όμως φαίνεται πως οι “βυσσινί” θέλουν και άλλους παίκτες που έμειναν ελεύθεροι πλην λίγες μέρες απο την Ξάνθη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», η ΑΕΛ έχει κινηθεί για την απόκτηση και του Αλγερινού εξτρέμ της Ξάνθης, δίνοντας συνέχεια στα «ψώνια» της από την ομάδα της Θράκης, ενώ στη λίστα των «βυσσινί» για την κάλυψη της θέσης του σέντερ φορ βρίσκεται και ο Χαμζά Γιουνές.

Ο Τυνήσιος επιθετικός με τα 19 του τέρματα τράβηξε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΛ που θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου και για τον λόγο αυτό ψηλά στη λίστα για την κάλυψη της θέσης του σέντερ φορ έχουν και τον πρώην πλέον επιθετικό της Ξάνθης, Χαμζά Γιουνές. Για τον Τυνήσιο όμως ενδιαφέρονται και αρκετές ομάδες από την γειτονική Τουρκία, που το χρήμα ρέει άφθονο και αυτό έχει δυσκολέψει τις διαπραγματεύσεις των «βυσσινί» μαζί του, χωρίς όμως να έχει κλείσει κάτι ούτε προς αρνητικά, ούτε και προς τα θετικά.

Share it