Search

Κρίστο Τελκίνσκι στο SportsAddict: «Δεμένη σαν οικογένεια η ΑΕ Διδυμοτείχου, εύχομαι να τα βρούμε»

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αστυνομία Αλεξανδρούπολης και τους Φίλους Φυσέκη (θυμηθείτε τι έγινε στο ματς εδώ) παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Φώτης Κοσμάς» ο Κρίστο Τελκίνσκι που εκτός απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο SportsAddict ο κ. Τελκίνσκι δήλωσε ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΔ καθώς όπως είπε βλέπει ότι η ομάδα είναι δεμένη σαν οικογένεια και αυτό του αρέσει πολύ.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕ Διδυμοτείχου και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να σας πούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Πέρασα 10 υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής, έχω πάρα πολλούς φίλους, ξέρω τη νοοτροπία των ανθρώπων εδώ και θα χαρώ πάρα πολύ να κάνω και τα πρώτα μου βήματα ως προπονητής σε ανδρικό επίπεδο στη χώρα σας. Θα χαρώ επίσης να βρεθώ στο Διδυμότειχο γιατί τρέφω για την πόλη πολλά όμορφα συναισθήματα».

Για την Κ17 της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος και για το αν μπορεί να επαναλάβει κάτι παρόμοιο και στο Διδ/χο τόνισε: «Ήταν ωραίες στιγμές και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Λοκομοτίβ που αν και δεν πήραμε την 1η θέση καθώς χάσαμε στα πέναλτι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Εύχομαι να τα βρούμε με την ΑΕΔ, να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι είναι ήδη είναι δεμένη σαν οικογένεια και αυτός μπορεί να είναι ο κυριότερος λόγος που θα με φέρει στην Ελλάδα». 

 

Share it